(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het was ons even ontglipt, maar ja, het zal niet iedere week zijn dat wij roddelblad Privé lezen zeg. In het geval van hun interview met zangeres Ruth Jacott is het echter alleszins de moeite waard, want daarin is sprake van een mysterieuze super-super-super wiet!

Maar eerst: wie is die Ruth Jacott eigenlijk waar jullie het over hebben? Nou, dat is een 55-jarige Surinaams-Nederlandse zangeres die inmiddels zo ingeburgerd is dat ze bijvoorbeeld mag zingen voor de koning tijdens officiële feesten en de sterren uit het plafond zingt bij musicals als Billie Holiday. Nu was die roemruchte Billie Holiday natuurlijk een wandelend drank- en drugsorgel, dus de onderzoeksjournalisten van Privé wilden wel eens van onze Ruth weten hoe wild zij eigenlijk is?

Drugs all over the place…

ru-1

Ruth Jacott: drie dagen stoned als een garnaal van 1 x wiet [beeld: YouTube]

Nou, hou je vast. Hoewel Nederland wijd en zijd bekendstaat als zo’n beetje het minst glamoureuze showbizzlandje op wellicht Oezbekistan na, zijn drugs alom tegenwoordig. “Weet je, in ons vak kom je overal mensen tegen die dat gebruiken. Ook gewoon waar je bijstaat. Dus de verleiding is er”, babbelt Ruth in het gossip periodiek. Dus dan zal ze er zelf ook wel stevig aangehangen hebben, nietwaar?

Snuiven en joints roken

Niet dus. Altijd netjes nee gezegd, ook om mama en oma niet teleur te stellen (proest*). Nou ja, niet altijd. Eén (1) keertje is Ruth stout geweest, heel lang geleden natuurlijk. Omdat iedereen in de band (we citeren:) “snoof of joints rookte”… Toen enkele muzikanten met een spacecake en een jont kwamen aanzetten besloot Ruth te zondigen en mee te doen. En dan gebeurt het mensen:

Ruth Jacott: “Ik kreeg eerst die spacecake. Ze lagen in een deuk, en toen de joint. Het deed me niets. Dat dacht ik tenminste. Maar een halfuurtje later kwam de man met de hamer. Verschrikkelijk. Ik was drie dagen echt van de wereld. Ik had geen controle meer. Ik ging in een hoekje zitten. Ik ben een control freak en ik had totaal geen controle mee over mijn eigen lijf, dat vond ik heel eng. En dat drie dagen lang, er leek geen einde aan te komen. Dus ik was meteen genezen.”

Superwietje

Zij wel. Maar wij willen toch wel heel graag weten welke superwiet er voor die cake en/of joint is gebruikt?! Want drie dolle dwaze doordenderende dagen van één (1) keertje cannabis consumeren, dat willen wij ook! Nou ja, als cooling down dan maar een toepasselijk deuntje van Ruth:

 

(advertenties)