(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hij was al een held van het blowende deel der mensheid, maar wat rapper Snoop Dogg nu bekend heeft maakt zijn status nog indrukwekkender. Tijdens een bezoekje aan het Witte Huis – de ambtswoning van president Obama –  heeft ie een blunt gepaft op de wc!

x_2c7443b8De opmerkelijke bekentenis van Calvin Cordozar Broadus Jr, ofwel Snoop Dogg, deed hij op zijn eigen YouTube-kanaal Double G News Network. Daar plaatste hij een interviewfragment met Jimmy Kimmel, een talkshow host. Op diens vraag of de rapper ooit geblowd heeft in het Witte Huis, antwoordt Snoop: “In de badkamer… niet in het Witte Huis, maar op het toilet.”

Nu rookt de muzikant naar eigen zeggen 81 blunts – sigaartjes gevuld met pure wiet – per dag, dus het zal moeilijk voor hem zijn geweest bij zijn bezoek aan president Obama om zich in te houden. Dus vroeg hij aan de beveiliging of ie even naar de plee mocht. De agenten vroegen Snoop of hij “de kleine of de grote boodschap moest doen”, en uiteraard zei de slimmerik “number two” (zoals kakken in de VS eufemistisch genoemd wordt. Waarna hij ook doodleuk vertelde dat hij dan altijd een rokertje opsteekt “to get the aroma right”…

De beveiligers van de machtigste man op aarde zeiden dat het okay was als ie een klein peukje aanstak. Snoop Dogg: “Ik zei: dat doe ik en dat kleine peukje was dus wiet.”

snoop

(advertenties)