(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Nu zijn we wel wat gewend van muzikanten en (te) gekke outfits natuurlijk. Maar toch wist Jenny Diane Lewis op het beroemde festival South by Southwest afgelopen weekend ieders aandacht te trekken met dit over the top wietwesternpakkie!

Actrice en muzikant

j-1De 40-jarige muzikant Jenny Diane Lewis is niet vies wat van show, wat wellicht te danken is aan haar carrière in de jaren 80 en 90 als actrice. Ze speelde in diverse tv-series en een twaalftal film alvorens ze besloot haar heil voortaan in de muziek te zoeken. Jarenlang was ze de frontvrouw van de indie rockband Rilo Kiley, maar de laatste jaren treedt ze solo of met haar vriendje op.

Jenny en Bill Murray

Afgelopen weekend moest ze twee keer spelen op het roemruchte festival South by Southwest in Austin, Texas. En dat zullen de mensen niet snel vergeten, met dank aan het waanzinnige wietpak dat de zangeres droeg!

Het is van de hand van het alternatieve Texaanse modemerk Fort Lonesome. Dat bestaat sinds 2000 en heeft al meerdere bekende Amerikanen in hun kleding weten te hijsen: Ethan Hawke, Jimmy Kimmel, Matthew McConaughey en Bill Murray bijvoorbeeld. Die laatste was er trouwens ook bij tijdens het muziekfestival (zie de openingsfoto), al beweren Bill en Jenny dat ze “slechts heel goeie vrienden zijn” en geen lovers zoals sommigen fluisteren…

Voor Willie Nelson

Hoe dan ook, er is 40 uur gewerkt aan het westernpak met wietmotief, dat voor het eerst werd gedragen op het jaarlijkse Luck Reunion festijn, een jaarlijkse feestje op de ranch van niemand minder dan Willie Nelson. Om hem te verrassen besloten de modeontwerpers en muzikant tot deze krankzinnig mooie wietoutfit 🙂

Stukje video met bewegend beeld en (slecht) geluid om je ook een idee van haar muziek te geven dan nog…

 

(advertentie)