(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Only in America… maar goed, dat maakt de vacante job er natuurlijk niet minder mooi om. In de kersverse vrije wietstaat Oregon zoekt de regionale krant nu iemand die verstand heeft van wiet en bereid is wiet te gaan testen!

Betaald stoned worden van het nieuwste en beste wat de cannabismarkt te bieden heeft, welke zichzelf respecterende blower droomt daar niet van? En helemaal in Amerika, waar de cannabismarkt floreert als een dolle en er elke week wel wat nieuws en lekkers gelanceerd wordt. Vooral de zogeheten edibles – eet- en drinkbare THC-producten dus, van ijsjes tot brownies en van koffie tot bier – en (hasj)olie zijn enorm populair, naast de ‘gewone’ wiet in alle soorten en maten natuurlijk.

Wiettester gezocht

t-1Oregon is een staat die vorig jaar november ervoor koos om cannabis volledig te legaliseren. Vanaf 1 oktober mogen inwoners thuis zelf plantjes kweken, die ze kunnen kopen in de medicinale wietapotheken. De verkoop van recreatieve wiet via winkels duurt nog tot volgend jaar, vandaar dat de wiettester die de krant en website The Oregonian/OregonLive nu per 1 oktober zoekt een medicinale cannabiskaart moet hebben.

‘Ervaren cannabis consument’

Verder moet hij of zij een ‘ervaren cannabis consument’ zijn met ‘diepgaande kennis over de veelheid aan wietsoorten en producten die verkrijgbaar zijn op de markt in Oregon’. De bijdragen van de nieuwe THC-correspondent zullen twee tot vier keer per maand gepubliceerd worden. De kans is klein – zo niet uitgesloten – dat degene die deze droombaan krijgt zich onder de lezers van een Nederlands-Belgische cannabiswebsite (RollingStoned jawel) bevindt, maar desalniettemin het emailadres van de hoofdredacteur mocht je geïnteresseerd zijn en een kansje maken: brucehammond@oregonian.com

 

(advertenties)