(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Push for Pizza is een app waarmee je met 1 druk op je smartphone of tablet een dampend hete pizza kan laten bezorgen. Samen met een designer dropten de Amerikanen onlangs een pizzadoos die je na het eten snel in een wietpijp kan veranderen!

Kunstzinnige samenwerking

Rond 4/20 was ie er ineens: de ultieme droom voor iedere blower die last krijgt van een vreetkick. Ofwel een pizzadoos die je ook kan gebruiken als wietpijp na gedane eetarbeid!

Het idee is een samenwerking tussen de handige internetrakkers van Push for Pizza – een app waarmee zelfs een aap een pizza kan bestellen, zo simpel – en de Nikolas Gregory studio. Die laatste tekende eerder voor concepten als ‘poo jewelry’, inderdaad sierraden gemaakt van… poep. Gelukkig is de Pizza pipe wat smakelijker, kijk maar:

Pizza Box Transforms Into Weed Pipe door NowThis

Jammer is dan wel weer dat het hier vooralsnog een prototype betreft, dat niet snel werkelijkheid zal worden, zelfs niet in wietwalhalla U.S.A. Meer dan een tiental lucky potheads hebben er niet gebruik van gemaakt, al denken de bedenkers er wel over om een limited edition te lanceren 😉

 

(advertenties)