(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het buitenwiet seizoen werpt bij onze buitenwiet-correspondent Steve zijn prachtige vruchten af. In de vorm van een werkelijk fenomenaal gescrogde Kali Mist plant waar het water spontaan van in je mond loopt. Verder praat hij je natuurlijk bij over de ontwikkeling van zijn tweede lichting autoflowers in deze kakelverse buitenwiet update.

Beste stoners,

Buitenwiet-correspondent: Steve – In mijn vorige buitenwietverhaal, hebben jullie kunnen zien hoe ik mijntweede ronde autoflowers in potten heb gezet: Blue Amnesia’s, Rat Ryder en Blue Dream’s. Ik zie de plantjes elke dag een klein beetje groter worden, ze hebben inmiddels toch al een aantal kleine blaadjes.

Helaas lijkt het of het Star Ryder zaadje stil staat, ook zijn haar blaadjes een beetje gelig van kleur geworden. Ik kijk dit nog even een weekje of twee aan en als ze niet bijtrekt zal ze helaas in de prullenbak eindigen. Hiervoor zal dit jaar dan geen nieuwe aanwinst meer komen want daar is het seizoen gewoonweg te kort voor. Maar voor nu heb ik denk ik genoeg over mijn autoflowers verteld.

Ik sta namelijk de popelen om jullie voor te stellen aan de trots van mijn tuin: Een prachtige gescrogte Kali Mist dame. Want wat is dit een prachtige plant geworden! Zoals vaste lezers inmiddels weten is dit het eerste jaar dat ik buiten op kokos kweek en was dit ook mijn allereerste SCROG ever!

scrogged

Wat een prachtdame is deze Kali Mist van Steve!

Maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Ik had niet durven dromen dat deze Kali Mist me zou belonen met zulke mooie toppen en zo’n prachtige vorm, het is nu al bijna zonde om haar aan het einde van haar cyclus om te moeten halen. En dan nog te bedenken dat ze nu pas in week 5 van haar bloei zit. We moeten dus nog even, ik ben van plan om haar in week 7 nog wat extra te stimuleren door haar wat PK 13-14 te geven. Ik hoop dat de zomer blijft aanhouden en dan weet ik zeker dat het helemaal goed zal komen met deze plant. Dat was het weer voor deze update, bedankt voor het lezen en tot over 2 weken!

top

Groet, Steve

(advertenties)