(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel! Drie gelukkige CNNBS lezers kunnen binnenkort een jaar lang, elke dag 4,52 gratis joints draaien! Grasscompany geeft namelijk drie boxen met 50 pakjes Flames King Size Slim vloei, en nog eens drie boxen met 50 pakjes vrolijk gekleurde Flames Rasta Tips weg! Om te winnen hoef je alleen even hieronder de rechtmatige winnaar te taggen.

Waarschijnlijk wel, want het merk timmert al sinds 2005 keihard aan de weg maar ken je de ultradunne King Size Slim vloeitjes van Flamez al? Deze grote vloeitjes zijn vergelijkbaar met de Smoking Gold vloei, alleen dan een stuk voordeliger en volgens Grasscompany zelfs ook nog iets beter. Flamez vloeitjes bestaan sinds 2014 namelijk voor 100 procent uit houtpulp waardoor ze steviger en transparanter zijn dan ooit.

50 x 33 Flamez King Size Slim vloeitjes

Voorheen was dat een mix van houtpulp en hennepvezel maar 100% houtpulp blijkt een veel betere formule. Joints die je met Flamez vloei draait, branden daardoor mooi gelijkmatig en zijn nauwelijks te proeven waardoor de pure smaak van je wiet nog veel beter naar boven komt.

Flamez vloeitjes branden beter, plakken beter, zien er uitstekend uit met het mooie Flamez watermerk, en zijn ook gewoon heel voordelig. Van Grasscompany mogen we drie lezers met een display van 50 pakjes verblijden. Maar wat is een vloeitje zonder tip? Juist, als een kroket zonder mosterd of een zomer zonder wietplanten. Vandaar dat we ook nog eens drie boxen met 50 pakjes vrolijk gekleurde Flamez Rasta Tips mogen weggeven, zodat je ook echt een jaar lang gratis joints kunt draaien.

50 x 50 Flamez Rasta Tips

Om je 1650 gratis vloeitjes van een tip te voorzien, doet Grasscompany er nog eens 2500 gratis tipjes bij. En niet zomaar tipjes maar rood, geel en groen gekleurde Rasta Tips van Flamez. De tipjes zijn gemaakt van 160 grams dik papier en geperforeerd om gemakkelijk te kunnen vouwen, of op de gewenste lengte te kunnen afscheuren. Er zitten vijftig pakjes van vijftig tips in een mooi display die ongetwijfeld prachtig op je salontafel zal staan. Het enige dat je nu nog rest, is om een van de drie gelukkige winnaars te worden.

Win een jaar lang gratis joints draaien!

Om kans te maken op een van de drie prijspakketten met Flamez vloei en tips, hoef je je alleen hieronder (of onder de Facebook post van dit bericht op de CNNBS Facebook pagina) door iemand anders te laten taggen. Maar je kunt natuurlijk ook juist iemand taggen waarvan jij denkt dat hij of zij wel een jaar lang gratis vloei en tips verdient. Of tag bijvoorbeeld al je vrienden en laat ze jou terug taggen om extra veel kans te maken op die mooie prijs. Alles mag, zolang er maar mensen getagged worden en er maar een winnaar komt.

Je hebt tot woensdag 17 oktober de tijd om te taggen of getagged te worden, daarna maken we de winnaar bekend. 

[Openingsbeeld: Eskymaks, Paper Wings, Shutterstock]
(advertenties)