(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dabben is een feest voor iedere cannabisliefhebber met een verfijnde smaak. Het maakt je kristalhelder high en smaakt zoals verse wiet ruikt. Kortom, je wil overal wel dabben maar dat gaat zo lastig met een grote dure dab rig. Grace Glass heeft er wat op bedacht: een dab rig die net zo handzaam is als een klein glazen wietpijpje, compleet met dabnagel van hittebestendig borosilicaatglas.

Een goed cannabisconcentraat bevat niets dan cannabinoïden en smaakstoffen, en smaakt zoals een verse wiettop ruikt. Zonder de rook van verbrand plantmateriaal dus. Pure zoetheid en een kristalheldere high. Als je het dabben eenmaal ontdekt hebt, verkies je het steeds vaker boven een jointje.

Concentraten dabben heeft alleen één nadeel, dab rigs zijn groot, onhandig en te kostbaar om even mee te nemen onderweg. Elektrische verdamp-pennen waarmee je concentraten kunt verdampen zijn er wel maar die geven je niet de bevrediging van een volledige dab rig. De elektrische Puffco Peak is een geweldige dab rig die je ook onderweg kunt gebruiken, maar die is dan ook meteen €349,- euro.

Glass Beads Spoon Pipe

Grace Glass komt met de oplossing die Glass Beads Spoon Pipe heet; een dab rig van slechts 11 centimeter waarmee je overal kunt dabben. De Glass Beads Spoon Pipe is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas en heeft een volwaardige glazen dabnagel om je concentraat op te droppen. Dabben met de Glass Beads Spoon Pipe is een kwestie van de dabnagel heet stoken, de 18,8 millimeter glas-op-glas dome plaatsen en dabben maar!

Het handzame formaat is overigens niet het enige waarvoor je de Glass Beads Spoon Pipe zou moeten overwegen, de prijs alleen is ook een goede reden. De glazen dab rig voor onderweg kost op Dutch-Smart.nl namelijk slechts €19,90 euro!

[Openingsfoto: Canna Obscura, Shutterstock]
(advertenties)