(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Na regen komt zonneschijn. Zo ook bij Willie Wietman, die vorige week nog doodziek in bed lag maar nu weer vrolijk aan het kweken is geslagen. Onze Wietman is zelfs officieel toegevoegd aan de zaadtesters van Amsterdam Genetics. Enfin, een nieuw kweekavontuur en nieuwe ontwikkelingen.

Vorige week vertelde ik al dat ik de Morning Glory die ik in mijn CNNBS G-Kit XL kweekte, naar Nova Research zou sturen voor onderzoek. Ik heb wat van de cannabis afgewogen, in een zakje gestopt en op de post gedaan. Maar nu heb ik het vermoeden dat er ergens in Nederland een postbode lekker aan het trippen is op mijn wiet. We zijn namelijk ruim een week verder en mijn sample is nog steeds niets aangekomen. Deze week maar weer even opnieuw versturen, alleen nu wat beter verpakken zodat je het niet meer ruikt 🙂

Dan is er gelukkig ook nog goed nieuws te melden. Deze week kwam mijn lang verwachte goody bag binnen. Een mooi pakket van Amsterdam Genetics met daarin wietzaden, verschillende folders en stickers en een mooie sleutelhanger van de mascotte van het sympathieke zadenbedrijf: Professor Harvest.

AK Choco Kush, White Choco Haze & White Choco Autoflower

Ik ben Amsterdam Genetics tegengekomen op het The 420 Fest in het Noorderlicht Café op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Na een gesprek en later het nodige mailverkeer, ben ik nu officieel zaadtester voor Amsterdam Genetics. Ik ben meteen met de zaadjes aan de slag gegaan, te weten AK Choco Kush, White Choco Haze en White Choco Autoflower.

Ik ga van start met twee AK Choco Kush zaden, twee White Choco Haze zaden, en als laatste één White Choco Autoflower. Om de zaadjes uit elkaar te houden gebruik ik drie verschillende gekleurde stiften om de naam op de verschillende bakjes te schrijven. Zo kan het niet meer mis gaan lijkt me.

Ochtendgloren in tomaten-emmers

Maar Willie Wietman hoe is het met je tomaten-emmers, en de ontkiemde Morning Glory zaden? Nou, dat gaat best goed. De kleine plantjes komen op en worden groter. Hier en daar zitten wat lichte plekken in het blad maar dat komt vast goed als ze naar de CNNBS G-Kit XL verhuizen. De laatste Morning Glory is ook uitgekomen. Ook deze heb ik in een tomaten-emmertje geplant.

Met de Dutch Passion – Critical Orange Punch gaat het ook wel goed alleen is ook deze wat geel. De Big Bud van Sensi Seeds komt nu langzaam de grond uit.

Van 100 naar 350 Watt

De verhuizing heeft inmiddels plaatsgevonden. Vanuit de kleine Bonanza kweekkast met de Hans Panel 100 Watt, gingen de zaailingen naar zijn grote broer de CNNBS G-Kit XL. Hierin heb ik wat meer ruimte en wit licht van de 315 Watt CMH binnenzon. Ik heb het lichtschema nu op 18/6 staan zodat de jongedames lekker kunnen groeien.

Het time lapse project is ook mee verhuisd naar de CNNBS G-Kit XL. Alleen met het maken loop ik nog tegen wat probleempjes aan. Een beveiligingscamera is niet echt bedoeld om time lapse films mee te maken. Deze probleempjes zijn gelukkig al deels opgelost maar ik heb nu nog niet genoeg beeldmateriaal voor een leuke video. Deze houden jullie daarom van me tegoed.

Volgende week in mijn kweekavontuur: de lang verwachte time lapse video, hoe staan de zaadjes van Amsterdam Genetics ervoor en willen de zaailingen een beetje groeien onder de 315 Watt CMH?

Willie Wietman

(advertentie)