(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De twee meest essentiële zaken in het leven tijdens corona lockdowns zijn pleepapier en wiet. En laten die nu geweldig samenkomen op een wietplantage in het Limburgse Weert. Nou ja geweldig, het wiethok is inmiddels niet meer dankzij politie-optreden. Gelukkig hebben we de video nog zullen we maar zeggen…

Is Weert dan de gekste (en niet Eindhoven)?

Wellicht dacht de kweker van dienst de bekende twee vliegen in één klap te slaan in deze vreemde tijden van door een virus aangewakkerd hamsteren en nog meer blowen. Want zowel met wiet als met wc-papier kun je goed geld verdienen nietwaar?

Dinsdag kwam er echter een wreed en voortijdig einde aan het zakelijke avontuur van de twee mannen die voor de opmerkelijke kwekerij verantwoordelijk zijn. Nieuws dat ons toepasselijk gebracht wordt door de lokale website Weertdegekste.nl, die tekent voor de intrigerende kop ‘Grote hennepkwekerij verstopt in ‘fort’ van hout en wc-papier‘.

Tweeduizend wietplanten achter een zee van pleepapier

Dinsdag viel de politie binnen aan het pand aan de Fahrenheitstraat, waar een bulkverkoper van frisdranken en huishoudspulletjes huist. Maar er gebeurde nog meer, want achter de winkel was ‘een bouwwerk van hout gefabriceerd en daaromheen stonden stapels met wc-papier’, meldt de gekke website die het zelfs over een ‘fort’ heeft. Ach, laten we eens kijken dan:

Je begrijpt dat er inmiddels niets meer resteert van dit alles… op wat schijtpapier na wellicht.

(advertenties)