(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat is het toch fijn om af en toe voor Sinterklaas te kunnen spelen. We love weggeven, maar eerlijkheid gebied ons wel te zeggen dat de cadeautjes deze keer van de online grow-, head- en seedshop Grow-Your-Own afkomstig zijn. Wat je kunt winnen? Nou, genoeg; 6 DNA Genetics zaden naar keuze, een 50-literzak Ultimate Soil, kiempluggen en een fles PK-Booster van Mills Nutrients!

Grow-Your-Own.eu is een nieuwe online shop in cannabisland die een samenwerking aangegaan is met onze eigen kweekgrootmeester Kroblo. De webwinkel verkoopt alleen kwaliteitsproducten. Zo zijn ze bijvoorbeeld officieel wederverkopers van de meesterlijke wietzaden van DNA Genetics. Zaden die je tegenwoordig zelfs niet eens meer op de website van DNA zelf kunt aanschaffen, kun je op Grow Your Own dus gelukkig wel bestellen en ook de ultiem goede Ultimate Soil met stukjes kurk en genoeg voeding voor een hele cyclus hebben ze altijd voor op voorraad.

69f57eeb4cd6901c95d8da43adf382df70564322_headshop banner3Alleen voor hobbyisten

Grow Your Own richt zich alleen op hobbyisten en medicinale kwekers, dus dat betekent dat je er geen bulkzaden zult vinden en er ook geen pallets aarde tegelijk hoeft te gaan bestellen. De zaden komen altijd in verpakkingen van 5 stuks, de voeding gaat alleen per liter over de digitale toonbank en de growshop verstuurt maar 1 lamp per klant. In de seedshop vind je trouwens niet alleen de zaden van DNA zelf, maar ook hun gelimiteerde soorten en die van de zusterbedrijven Reserva Privada, Grow Your Own en Crocket Family Farms.

Master Kroblo

Om de kwaliteit van de zaden en de Mills meststoffen te laten zien is Grow Your Own een samenwerking met Master Kroblo aangegaan. Zijn kweekresultaten met de spullen van de webwinkel zijn op een Instagram account te zien, waar je via de webwinkel een kijkje kunt nemen. De samenwerking paste als gegoten, daar Master Kroblo zoals jullie weten ook een groot fan is van de genetica van DNA.

Headshop

Naast de seed- en growshop houdt Grow Your Own er ook een headshop op na. In de headshop vind je allerlei toffe bongs, bubblers en ander hoogwaardig glaswerk om uit te roken. Ook heeft de webshop een uitgebreide selectie aan verdampers voor thuis of onderweg. Uiteraard hier wederom alleen de betere modellen zoals de Volcano en de Herborizer voor thuisgebruik en alleen de beste draagbare verdampers en penverdampers.

Gratis zaden, aarde, pluggen en voeding!

Om de digitale wietwinkel op de kaart te zetten organiseert Grow Your Own deze dagen in samenwerking met RollingStoned een leuke weggeefactie! Twee gelukkige winnaars kunnen rekenen op een 6-tal zaden naar keuze, een 50-literzak Ultimate Soil, kiempluggen en een fles PK-Booster van Mills Nutrients.

In ruil voor deze gratis cadeautjes vraagt Grow Your Own alleen een mooi kweekverslag van de gewonnen zaden. Wil je kans maken, stuur dan een mailtje via ons contactformulier (te vinden via deze link). Leg in niet al teveel woorden uit hoe je de zaden gaat gebruiken en laat weten dat je er een mooi verslag van zult maken. Onder de inzendingen verloten we dan 2 gelukkige winnaars die de spullen thuisgestuurd krijgen. Je kunt vanaf nu insturen, over een weekje laten we je dan weten of je wel of niet gewonnen hebt.

Check Grow-Your-Own.eu om vast een leuke wietsoort uit te kiezen 😉 Succes!

(advertenties)