(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het kan handig zijn om je wiet of hasj uit het zicht te houden, bijvoorbeeld voor nieuwsgierige buren, collega’s en mensen die geen hoge pet op hebben van cannabis consumptie. Gelukkig zijn er een heleboel accessoires voor stealthy stoners op de markt, dus sla je slag met deze 1 van deze 10 top secret opberg-dingetjes!

Sleutel steen

Niet te verwarren met de Pet Rocks uit de jaren ’80, maar dit kleine schatje zal je kostbaarheden verborgen houden. Het weegt zelfs evenveel als een echte rots. Geeft nieuwe betekenis aan het woord ‘stoned’.

Deze stealth stash box kost 6,95 en is HIER te koop bij Zamnesia

Stash bout

Ben jij een handige jongen? Dan zul je deze metalen, forse en holle bout zeker waarderen. De perfecte geheime stashbox.

schermafbeelding-2016-09-23-om-12-25-13

Ook van Zamnesia en hij wisselt van eigenaar als je ‘m HIER koopt voor 3,75 euro.

Spuitbus motorolie

Een spuitbus met motorolie althans daar lijkt het op. Echter kan deze spuitbus worden geopend aan de onderkant door middel van een schroefdop. De schroefdop is niet te zien. De binnenkant van de spuitbus is afgewerkt met schuim. Niet van echt te onderscheiden. Helemaal niet als je deze tussen andere spuitbussen plaatst.

g_stash-can-engine-degreaser_07827-1-2

De spuitbus met wat extra’s is was HIER te koop bij DutchHeadshop voor 14,95 euro. Jammer alleen dat ie uitverkocht is en niet meer leverbaar, maar als geheime stash box hoort ie toch in dit rijtje thuis…

Tightvac van 1,85 liter

Beetje flauw van ons natuurlijk die van hierboven, dus daarom een andere geheime verstopplek voor kruiden om het zo maar eens te zeggen, al denkt iedereen dat je er je koffie in bewaart natuurlijk. Deze pot is luchtdicht waardoor de inhoud optimaal beschermd is. Daar waar plastic gripzakjes altijd een beetje lucht doorlaten zijn deze potjes 100% luchtdicht. Om het Tightvac systeem te openen moet je op het knopje aan de bovenzijde drukken om lucht binnen te laten. Kan met gemak droge kruiden bewaren tot wel een 1 jaar of langer.

g_tightvac-185-liter-coffee_5-1

Deze variant heeft een inhoud van 1,85 liter en is HIER voor 13,95 te koop bij DutchHeadshop, je hebt ook nog Tightvac potten in andere inhoudsmaten, van 0,06 tot en met 3,8 liter…

Rollersbox The Habit

De ultieme oplossing voor diegenen die het zat zijn om hun kruiden steeds maar weer te moeten verstoppen. Deze prachtige box is vermomd als boek en biedt genoeg ruimte om je kruiden en de rest van je rokersaccessoires in op te bergen. De box sluit met een magneet.

schermafbeelding-2016-09-23-om-12-40-46

Deze bestseller komt in 2 varianten: de grote kost 39 euro en de kleinere 27,50 en je kunt ze HIER aanschaffen bij Azarius.

Stash box batterij

Wat is er nou nog normaler dan een batterij? Niks, dus de ideale stash. Deze “oplaadbare” batterijen zijn niet van echt te onderscheiden, maar kunnen eenvoudig opengeschroefd worden, zodat je er je kruiden in kunt opbergen en vervoeren. Je kunt de volgeladen batterijen dan los met je meenemen, of in bijvoorbeeld een walkman plaatsen.

Zo’n verduiveld handige batterij is er voor 2,95 euro (de kleine) en 3,95 (de dikke) en je kan ze HIER bestellen bij Azarius.

Safe Fanta blikje

Waarschijnlijk heb je nog nooit vreemd opgekeken als er iemand met en blikje fris over straat loopt. En dat maakt deze handige blikken – ze zijn er o.a. ook van Heineken, Coca-Cola, Monster en 7-Up – tot een ideaal verstopplekje voor laten we zeggen wiet.

headshop-smartshop-smuggle-hide-safe-stash-fanta

De blikjes variëren in prijs van 14,95 tot 23,95 en ze zijn HIER te koop bij Apollyon. Het Fanta-blikkie kost overigens 23,95 euro. En als je echt voortdurend ‘hongerig’ bent kan je zelfs een heus Heineken stash vat (!) kopen voor 129,95…

Conservenblikje Del Monte

Wij hebben alvast nog nooit meegemaakt dat iemand in je keukenkast je etensvoorraad doorzoekt. Wie verwacht er nou ook dat er in zo’n blik perziken heel andere vruchten zitten? En als je niet van perziken houdt kan je voor noodles, chips, koffiemelk, hondenvoer of erwtjes van Bonduelle gaan!

delmonte-stash

De perzik stash kost 25,95 euro en is HIER bij Apollyon op de kop te tikken.

Stash sleutelhanger

Een item dat praktisch iedereen bij zich draagt, dus dat zal nooit opvallen. Zeker niet als ze zo goed lijken op een ‘normale’ sleutelhanger als deze, alleen kan je dus wel mooi je voorraadje THC mee op pad nemen where-ever you go!

schermafbeelding-2016-09-23-om-13-22-00

Voor slechts 2,16 euro ben je al eigenaar van deze stash box die HIER wordt aangeboden door GrassCompany.com.

CD Safe

Jawel, opnieuw een geheime opbergplaats voor een doodnormaal gebruiksvoorwerp dat je in iedere huishouden tegenkomt zonder dat het je ooit opvalt. Zoals een stapeltje cd’s dus, alleen komt er hier heel andere muziek uit tevoorschijn dan je zou verwachten…

schermafbeelding-2016-09-23-om-13-26-58

Het praktische nepstapeltje cd’s kost 29,95 en is HIER bij GrassComapny.com te bestellen.

(advertenties)