(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dinsdag trokken de verzamelde troepen in Waalwijk nog maar eens ten strijde tegen aartsvijand nummer 1: wiet. En als ze in Brabant eenmaal gaan hakken, dan doen ze dat ook keihard. Lees en huiver (mee)!

15 ‘grote hennepplanten’

‘HENNEPKWEKERIJ OPGEROLD’, kopt de politie in Waalwijk in hoofdletters op hun Facebook dinsdag. Nou, dat moet een flinke jongen zijn geweest, denk je dan nog eerst in alle onnozelheid.

Maar nee hoor, het verzamelde anti-wiet volk – in dit geval bestaande uit ambtenaren van de gemeente Waalwijk, dienders van de politie en personeel van stroomverkoper Enexis – maakte op de plaatselijke Cesar Francklaan een einde aan het leven van 15 wietplanten.

Maar wel ‘grote hennepplanten’ volgens de politie. Ja ja, oordeel zelf eerst even dan:

Goed, deze 15 dames zien er florissant uit, maar dat lijkt ons nu juist de bedoeling van het hele kweekgebeuren. Helaas zien ze dat bij de politie iets anders.

En alsof er nog niet genoeg ellende wordt aangericht met het pardoes beëindigen van het leven van 15 wietplanten, wordt er ook nog fluks ‘kaalgeplukt’. Dus worden er twee auto’s op de politietrailer geladen, met als excuus: ‘Tevens werden er twee auto’s in beslag genomen in verband met wederrechtelijk verkregen vermogen’.

Pfff… alsof ze dat zeker kunnen weten!? Bovendien; als je twee zo te zien best leuke auto’s met 15 wietplanten bij elkaar wil verdienen moet je lang kweekcycli blijven draaien, heel lang…

(advertenties)