(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Soms (heel soms) is het fijn dat er veel camera’s zijn. Anders hadden we niet kunnen genieten van Tavish Smith uit Florida. Ze wordt gearresteerd na een verkeersongeluk, maar wat er daarna gebeurt… Nou ja, kijk zelf maar!

In het begin lijkt Tavish een bijzonder vrolijke arrestant, want ze lacht er op los. Terwijl ze toch echt in de handboeien wordt geslagen en achterin een politieauto wordt neergezet, nadat ze haar truck op de verkeerde weghelft van de US 1 gecrasht heeft. En de cops ook nog een boterhamzakje met wiet vinden ook, die ze voorin de politiewagen leggen.

Houdini-act

Maar dan ontpopt het giechelvrouwtje zich tot een ware Houdini: ze wurmt zich uit de handboeien, grijpt de zak wiet en propt een handvol van ons favoriete plantje in haar mond… nog een hap wiet volgt snel! Helaas lukt het haar vervolgens niet om haar handen weer terug in de handboeien te krijgen, en dat wordt haar fataal. Haar overtredingen  die ze had gemaakt – hit and run, driving under influence en drugsbezit – worden in 1 klap een misdrijf.

Omdat ze het bewijs heeft opgegeten en dat allemaal is opgenomen door de camera die ook aanwezig was in de auto van Oom Agent…

 

(advertenties)