(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Begin deze maand kwam er een wreed en plotseling einde aan de Olympische droom van de Amerikaanse topfavoriet voor de 100 meter sprint. Omdat ze uit verdriet een jointje had gerookt na de dood van haar moeder, werd atlete Sha’Carri Richardson voor 1 maand geschorst wegens overtreding van de dopingregels. En aangezien de Olympische Spelen op vrijdag 26 juli beginnen is het sprintwonder de sjaak.

LEES OOKAmerikaanse topsprinter mist Olympische Spelen vanwege joint

Maar zie, het lot kan zowel wreed als toegeeflijk zijn, al is vrijgevig in dit geval wellicht een betere woordkeus. De geschorste topsprintster kan namelijk flink troostgeld – 250.000 dollar – ontvangen door een sponsordeal te tekenen met een vaporizerbedrijf: Dr. Dabber!

En dat vinden wij dan weer heel sympathiek van dit bedrijf dat bekend staat om zijn zowel oogstrelende als hoogstaande verdampers. Ze bieden de 21-jarige sporter aan om ‘het gezicht’ te worden van het merk, te meer daar ze terecht vinden dat tetrahydrocannabinol (THC) positieve effecten kan hebben op atleten en de algemene geestelijke welzijn.

Hieronder het toch wel unieke aanbod, waarmee bewezen. wordt dat je altijd ook weer uit de put kan klimmen:

[openingsbeeld: Instagram Sha’Carri Richardson]
(advertenties)