(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Dat zijn nog eens leuke acties voor de cannabisliefhebber: Amsterdam Genetics & Boerejongens Coffeeshops zoeken een goede slogan voor hun bedrijf en belonen de winnaar met een Storz & Bickel portable vaporizer én een ‘smoke session’ in de coffeeshop voor jou en drie van je vrienden!

Gratis blowen en gratis vaporizer

Om even met dat laatste te beginnen; de webmaster van onze zustersite Mediwietsite & Mediwietforum heeft al eens meegedaan aan zo’n ‘smoke session’ van Amsterdam Genetics en Boerejongens Coffeeshops. In Amsterdam uiteraard, maar dat is dan ook zo’n beetje alles wat hij er zich van herinnert, zo vet was die avond! De lekkerste wietjes en hasjes komen gratis voorbij en je mag er net zoveel van proberen tot je geen puff daddy meer kunt zeggen, samen met drie vrienden bovendien!

Voeg daar nog een uitstekende portable vaporizer van het topmerk Stirz & Bickel bij – je kan kiezen uit de modellen The Crafty en The Mighty – en je begrijpt dat dit een prijs is die jij graag wil winnen.

 

Droom een slogan

Daarvoor hoef je eigenlijk alleen maar een joint of verdamper te vullen en je grijze hersencellen aan het werk te zetten. Bedenk namelijk een slogan voor de twee Amsterdamse cannabisbedrijven en je maakt kans op deze mooie prijs. Inzendingen moeten worden ingestuurd voor 20 maart aanstaande en de winnende slogan zal ook echt worden gebruikt in advertenties en dergelijke.

Meedoen kan HIER via de website van Amsterdam Genetics, of klik simpelweg op onderstaande contest-foto:

(advertentie)