(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In het binnenvolkstuintje van Dokter Groen worden de toppen na drie weken bloei nu serieus gevormd. De Dokter geniet met volle teugen van zijn plant en zijn therapeutische hobby. Met veel liefde voedt en verzorgt hij zijn ene wietplant voor eigen gebruik. En de kweekkast? Die staat prachtig en is het pronkstuk in zijn interieur. 

Hallo wietliefhebbers en hobbytuinders,

Het gaat lekker in mijn binnentuintje. Niet alleen heb ik straks meer dan genoeg wiet voor mezelf, ik blow namelijk helemaal niet zoveel als je wellicht zou denken.

RS G-Kit

Dokter groen kweekt in de RollingStoned G-Kit. De ideale kast voor 1 plant.

Sowieso blow ik niet elke dag, maar wel vaak in het weekend met vrienden. Wel neem ik ’s avonds voor het slapen gaan preventief een of twee druppeltjes wietolie. Het helpt me om lekker te kunnen slapen en ik voel me er heel gezond bij en ben bijna nooit ziek. Ik heb ook gemerkt dat mijn huid er egaler van is geworden, kleine op moedervlek lijkende plekjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik kan het iedereen aanraden.

In de kast

In de kast – de RollingStoned G-Kit voor 1 plant – staan de zaken er ook florissant voor. Al had ik de plant misschien nog wel wat langer kunnen laten voorgroeien. Hoewel de G-Kit voor 1 plant is ontworpen heb ik besloten om er 5 plantjes in te zetten wanneer de Ultimate is geoogst, want dat kan natuurlijk ook. Dat scheelt me wat tijd aan voorgroei.

De toppen beginnen zich nu, na drie weken bloei, heel mooi te vormen. Ik hoop dat alle topjes straks mooi zullen aansluiten zodat ik mooie lange buds krijg. Ik heb nog geen trichomen (= harskristallen) gezien, maar dat verwacht ik voor volgende week wel.

De Air-Pot is ideaal, te veel water geven kan bijna niet

De Air-Pot is ideaal, te veel water geven kan bijna niet, en omdat ik een lekkere grote (30-liter) Air-Pot heb gekozen hoef ik ook echt niet bang te zijn dat mijn plant droog komt te staan. Je kunt een Air-Pot in principe openmaken zodat je de wortels kunt bekijken, maar ik vind dat toch een beetje riskant. Ik zou de wortels ermee kunnen beschadigen, maar als de plant over een week of vijf helemaal afgebloeid is zal ik jullie het resultaat onder de grond zeker even laten zien.

20141215_083552

De toppen krijgen al een mooie vorm, maar ze moeten nog veel dikker worden…

Mijn plantje, de Ultimate van Dutch Passion, is volgens mij heel gelukkig. Om ervoor te zorgen dat ze niets tekort komt geef ik haar nu steeds voedingswater met een basis bloeivoeding en een toppenbooster. Als bloeivoeding gebruik ik ATA TERRA MAX van Atami en om de toppen flink te doen zwellen voeg ik er ook wat Bloombastic aan toe. Ik maak het voedingswater aan met een EC-waarde van 1.4 en daarna zuur ik het water af tot het een pH-waarde van 6 heeft.

Het binnenvolkstuintje van Dokter Groen

En daarmee besluit ik deze update vanuit mijn binnenvolkstuintje. Wil je zelf ook zo’n mooi binnenvolkstuintje? Kijk dan ook eens naar de RollingStoned G-Kit, hij is superdiscreet, plug & Play en staat hartstikke mooi in iedere woonkamer. Tot volgende week!

Dokter Groen

(advertenties)