(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het zou ons niet verbazen als de Canadezen ondertussen zijn uitgegroeid tot het volk met de meeste parate kennis over cannabis. Zowel overheid als wietbranche doen hun best om informatie te delen over wiet, of dat nou als medicijn of als genotmiddel is. Via Greencamp mogen wij meedelen, bijvoorbeeld met deze prachtige en informatie infographic over de verschillen tussen THC en CBD.

Canada verovert de wietwereld in sneltreinvaart. Hun (medicinale) cannabis producenten sluiten overal ter wereld deals met lokale partijen om zich te verzekeren van een stuk van de lucratieve wiettaart aldaar. En gezien de wereldwijde legaliseringsrevolutie wordt die taart voorlopig alleen maar dikker ook.

Jammer voor de Nederlanders die ooit vooraan liepen, maar het zijn inmiddels toch echt de Noord-Amerikanen die de dienst uitmaken in de industrie.

THC versus CBD

Volgend jaar juli wordt Canada bovendien het eerste grote, westerse land waar zowel medicinale als recreatieve wiet volledig legaal zijn. Media, overheid en bedrijfstak maken het publiek hiervoor alvast warm én deskundig door alle mogelijke informatie te delen over cannabis.

Toevallig hebben wij ook wel wat connecties overzee, en dankzij onze vrienden bij Greencamp schotelen we je daarom deze nuttige infographic voor: ‘THC vs CBD: Top Differences for Medical and Recreational Users’. Thank you Canada!

THC vs CBD
greencamp.com

[openingsfoto:  Mitch M/Shutterstock]
(advertentie)