(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In Amsterdam zit een kledingwinkel, gespecialiseerd in hennep: Hoodlamb. Niet alleen is hennep uiterst milieuvriendelijk als grondstof voor kleding, met de aankoop van dit hippe T-shirt steun je ook nog eens het goede doel, namelijk Sea Shepherd.

tshirtWist je dat er van de hennepplant ook superleuke kleding gemaakt kan worden? En dat een van de leukste winkels op dat gebied in Amsterdam zetelt: Hoodlamb Hemp Tailers, sinds 1993! Zij  bieden niet alleen elk jaar weer mooie collecties hennepkleding aan, ze hebben het groene hart ook echt op de juiste plek zitten, want met elke aankoop steun je de non-profit organisatie Sea Shepherd. Die ken je wellicht van het tv-programma ‘Whale Wars’ op de zender Animal Planet. Hun missie is om een einde te maken aan het afslachten van walvissen en het vernietigen van hun natuurlijke leefomgeving in onze oceanen.

Lichtgewicht hennep

Maar het is natuurlijk ook gewoon leuke kleding, zoals dit Surfers for Sea Shepherd Tee bewijst. Voor slechts 20 euro te koop, in de kleuren zwart en wit en in alle gebruikelijke maten. Gemaakt van 55 procent lichtgewicht hennep en 45 procent natuurlijk katoen. Een zachte, ademende stof, ideaal voor lekker weer dus. Een perfect T-shirt voor bij een legging, rokje of skinny jeans hebben we ons laten vertellen…

Bestellen? Klik dan op deze link: Surfers For Sea Shepherd Relaxed Tee

(advertenties)