(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Strawberry AK plant

Strawberry AK is een nieuwe wietsoort van de makers van AK-47, Chronic, White Russian en Bubble Gum. Een sativa dominante kruising tussen de originele AK-47 en eveneens originele Bubble Gum. De soort werd oorspronkelijk uitgebracht in samenwerking met de Duitse rapper King Keil, heeft een zoete aardbeiensmaak en is zo potent als AK-47.

Het kundige zadenbedrijf Serious Seeds gaat niet over één nacht ijs wanneer ze een wietsoort lanceren. Een strategie die misschien niet de allermeeste wietsoorten oplevert, maar zeker wel de meeste cannabis cups. En wereldberoemde wietsoorten als AK-47, Chronic, Bubble Gum, White Russian en Kali Mist (om maar een paar van de legendarische Serious soorten te noemen).

King Keil

Voor de ontwikkeling van Strawberry AK gingen de zadenmakers van Serious Seeds een samenwerking aan met de Duitse rapper King Keil, die op zoek was naar een wietsoort om zijn naam aan te verbinden. De opdracht was eenvoudig: maak een potente wietsoort met hoog THC-percentage met een zoete fruitige smaak.

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Strawberry AK kreeg de Duitse zanger zelf ook een opdracht. Namelijk het proeven van alle fenotypes die Serious Seeds hem voorschotelde. Over zijn uiteindelijke keuze was King Keil na één haal overtuigd dat het een monsterhit zou worden. Hij raakte zelfs zo geïnspireerd door de fruitige aardbeienwiet dat hij er een nummer op zijn album Weedman Begins over schreef.

AK-47 x Bubble Gum

Om de sativa dominante Strawberry AK te maken, kruisten de zadenmakers van Serious Seeds een speciaal geselecteerde AK-47 moeder met een mierzoete Bubble Gum vader. Dat deden ze net zo lang tot iedereen tevreden was met het resultaat. De nieuwe hybride heeft de trichomenlaag en potentie van AK-47 en de fruitige zoete aardbeiensmaak van Bubble Gum!

Strawberry AK planten worden gemiddeld hoog en hebben een dikke korst van trichomen. De fruitige terpenen zorgen ervoor dat Strawberry AK iedere kweekruimte domineert met de geur van verse aardbeien. Het effect is sterk en begint met de creatieve boost die alleen een sativa je kan geven, waarna het overgaat in een ontspannen stoned gevoel. Medicinaal gezien is Strawberry AK een goede pijnstiller, een fijn slaapmiddel en geeft ze een kalmerende uitwerking op angsten en zenuwen.

  • Soort: sativa dominante F1-hybride
  • Genotype: AK-47, Bubble Gum
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Geur/smaak: zoet rood fruit, aardbeien, bubblegum
  • Effect: potent, stimulerend, creatief, ontspannen, stoned
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)