(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jazeker, de makers van klassiekers als AK-47, Chronic, White Russian en Bubble Gum hebben een fonkelnieuwe wietsoort uit! Een sativa dominante kruising tussen AK-47 en Bubble Gum, die de naam draagt van de Duitse rapper King Keil, en een ultiem zoet aardbeien aroma heeft. Dit is Strawberry AKeil!

Het gebeurt niet iedere dag dat we lucht krijgen van een nieuwe Serious Seeds wietsoort. Het kundige zadenbedrijf gaat namelijk niet over één nacht ijs wanneer ze een wietsoort lanceren. Een strategie die misschien niet de allermeeste wietsoorten oplevert, maar zeker wel de meeste cannabis cups en wereldberoemde klassiekers zoals AK-47, Chronic, Bubble Gum, White Russian en Kali Mist.

King Keil

Voor de ontwikkeling van de nieuwe Strawberry AKeil gingen de zadenmakers van Serious Seeds een samenwerking aan met de Duitse rapper King Keil, die op zoek was naar een strain om zijn naam aan te verbinden. Uitgangspunten waren een dikke plakkerige witte laag trichomen, een intens aardbeienaroma en een potent hoog THC percentage.

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Strawberry AKeil kreeg de Duitser de loodzware opdracht om alle fenotypes te proeven. Over zijn uiteindelijke keuze was King Keil na één haal overtuigd dat het een monsterhit zou worden. Hij raakte zelfs zo geïnspireerd door de fruitige aardbeienwiet dat hij er een nummer op zijn nieuwe album ‘Weedman Begins’ over schreef.

AK-47 x Bubble Gum

Om de wietsoort sativa dominante Strawberry AKeil te maken verbeterden de zadenmakers van Serious Seeds een speciaal geselecteerde AK-47 moeder en een mierzoete Bubble Gum vader, net zo lang tot iedereen tevreden was met het resultaat. De nieuwe hybride heeft de trichomenlaag en potentie van AK-47 en het heerlijke zoete aardbeiensmaak van Bubble Gum!

Strawberry AKeil planten worden gemiddeld hoog en hebben een dikke laag glinsterende witte trichomen. De fruitige terpenen zorgen ervoor dat Strawberry AKeil iedere kweekruimte domineert met een heerlijke geur van verse aardbeien. Het effect is sterk en begint met de creatieve boost die alleen een sativa je kan geven, alvorens het overgaat in een ontspannen stoned gevoel. Medicinaal gezien is Strawberry AKeil een goede pijnstiller, slaapmiddel en heeft ze een kalmerende uitwerking op angsten.

  • Soort: sativa dominante F1-hybride
  • Genotype: AK-47, Bubble Gum
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Geur/smaak: zoet rood fruit, aardbeien, bubblegum
  • Effect: potent, upliftend, creatief, ontspannen, stoned
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)