(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De krachtige 400 en 600 Watt led kweeklampen van Spectrum King ken je wellicht van de indrukwekkende kweekverhalen van het Cannabis Strain Testing 420 Project. Maar speciaal voor kwekers met iets kleinere kweekruimtes komt Spectrum King nu met zeer zuinige 100 en 140 Watt led kweeklampen.

Steeds meer mensen kweken op kleinere schaal wiet. Niet om te verkopen maar om te besparen. Speciaal voor zulke kleine kweekruimtes die puur voor eigen gebruik bedoeld zijn, maakt Spectrum King nu ook de 100 en 140 Watt ‘Closet Case’. Voor kwekers die alleen willen voorgroeien is er in beide Wattages ook ‘Mother’s Lil’ Helper’ met het perfecte kleurenspectrum voor de groeifase.

 

 

Closet Case

De nieuwe Closet Case is verkrijgbaar in een 100 en 140 Watt uitvoering en bedoeld om in kleine kweektenten of kweekkasten zoals onze eigen CNNBS G-Kit mee te kweken. De leds stralen een volledig lichtspectrum uit zodat ze geschikt zijn voor de gehele kweekcyclus. Speciale reflectors zorgen ervoor dat de Closet Case breed genoeg straalt om het licht gelijkmatig over het kweekoppervlak te verspreiden.

Mothers Lil’ Helper

Voor kwekers die op zoek zijn naar een bescheiden led om wietplanten te laten voorgroeien, is er de Spectrum King Mothers Lil’ Helper. Ook deze Spectrum King verbruikt slechts 100 of 140 Watt, alleen in plaats van een volledig spectrum straalt deze led zijn licht in de ideale kleur voor groeiende planten. Dit maakt Mothers Lil’ Helper een ideale en zuinige kweeklamp om bijvoorbeeld stekken onder te laten wortelen, moederplanten mee te belichten of gewoon een zuinige groeiruimte mee in te richten.

De 100 Watt Spectrum Kings hebben een werkelijk verbruik van 100 Watt maar zijn volgens de fabrikant vergelijkbaar met een 250 Watt HPS kweeklamp. De 140 Watt versie zou zelfs een 400 Watt HPS kweeklamp kunnen vervangen. Uiteraard hoef je HPS kweeklampen niet per se voor deze kleine Spectrum Kings te vervangen; ze zijn namelijk ook ideaal om je HPS kweeklicht mee aan te vullen.

IP65 veilig

Zowel de Closet Case als Mothers Lil’ Helper voldoen aan dezelfde hoge standaard als de bekende 400 en 600 Watt Spectrum Kings. De gebruikte materialen en technieken zijn hetzelfde, en de nieuwe 100 en 140 Watt led kweeklampen zijn dan ook net als alle Spectrum King kweeklampen IP65 gecertificeerd. Dit is een internationale standaard voor apparatuur die bedoeld is voor veilig gebruik in een vochtige ruimte. Efficiënte koelribben voeren warmte goed en geluidloos af, en maken de led extra duurzaam.

De Spectrum King Closet Case en Mothers Lil’ Helper zijn te bestellen op LedParadise.eu. Voor de 100 Watt uitvoeringen betaal je 357 euro en de 140 Watt led kweeklampen kosten 469 euro.

(advertenties)