(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De beste wietsoorten geuren zo sterk dat je ze op meters afstand al kunt ruiken. Dus wat doe je als je niet als een wandelende wiettop door het leven wil gaan? Je kúnt dan proberen de geur met deodorant of parfums te maskeren maar beter gebruik je deze speciale portemonnee voor wiet. Het ingebouwde koolstoffilter zorgt ervoor dat je niets ruikt.

Wietsoorten worden ieder jaar beter, lekkerder en geuren ook steeds sterker waardoor je na een bezoek aan de coffeeshop, soms al op meters afstand te ruiken bent. Eén grammetje wiet in je broekzak en de hele bus of tram ruikt ernaar; niet altijd voor iedereen even prettig. En word je bijvoorbeeld in je auto aan de kant gezet voor een controle van het een of het ander, dan kan de geur van een paar topjes je aardig in de problemen brengen en agenten doen besluiten om over te gaan tot een speekseltest.

Abscent Pocket Protector

Nee, beter ben je al deze problemen voor en berg je je wiet gewoon geurloos op in de Abscent Pocket Protector. Dat is een soort portemonnee die van binnen voorzien is van een laag actieve kool dat de geur van alles wat je erin stopt opneemt, zodat je er buiten het tasje voor toppen, niets van ruikt.

 

De Pocket Protector is het kleinste formaat van een uitgebreide lijn tassen van Abscent, die allemaal gemaakt zijn om sterk geurende stoffen, discreet in te vervoeren. Het kleine formaat van 15 bij 11 centimeter maakt hem uitermate geschikt om je persoonlijke wietvoorraad in mee te nemen. De Pocket Protector wordt in Amerika gemaakt en bestaat alleen uit de meest degelijke materialen. Een klittenband sluiting houdt alle luchtjes gegarandeerd binnen. Aan de buitenkant zorgt waterafstotend materiaal ervoor dat je persoonlijke stash ook in een harde regenbui droog blijft.

De Abscent Pocket Protector kost slechts 19 euro en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, zwart en groen. Te bestellen op AmsterdamSeedCenter.com.

(advertenties)