(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vraagje, hoeveel wiet knip jij doorgaans in een uur? 50 gram? 80 gram, een ons als je snel bent? In ieder geval zeker geen 6 kilo, al was je Edward Scissorhands. Toch kun je met Trimbag iedere vijf minuten een halve kilo wiet knippen en jezelf dus heel veel geld besparen. Wat verdient een knipper vandaag de dag?

Een halve kilo wiet knippen in vijf minuten, het klinkt misschien ongeloofwaardig maar het kan écht met de Trimbag. Een multifunctionele en opvouwbare tas waarmee je wiet razendsnel kunt knippen, zeven en sorteren. Hij gebruikt geen stroom dus je moet hem met de hand bedienen maar iedereen met twee linkerhanden kan het. En het mooiste; op Trimbag kun je vertrouwen: hij doet altijd zijn werk en praat nóóit zijn mond voorbij.

Zo werkt Trimbag

Trimbag is een gepatenteerde knipmachine en toch ook weer niet. Er zitten namelijk geen gevaarlijke draaiende messen of een motor in, sterker nog: Trimbag heeft geen eens een stekker! Toch is hij in staat om razendsnel veel wiet te knippen. Het werkt als volgt.

Bovenin de Trimbag doe je gedroogde en losgeknipte buds maar let op; het vochtgehalte van de toppen speelt een sleutelrol bij deze manier van knippen. Om met de Trimbag te kunnen knippen laat je de toppen drogen tot de suikerblaadjes broos genoeg zijn om gemakkelijk van de top af te schilferen.

Vervolgens rits je de Trimbag dicht en pak je hem bij de handvaten beet. Trimbag heeft er drie zodat je de tas in alle richtingen kunt rollen, draaien, schudden en tuimelen. Om te knippen maak je een paar minuten een schuddende beweging; een speciaal rooster scheidt en filtert het knipafval van het bruikbare materiaal. Via de rits/opening aan de onderkant verwijder je het knipafval en aan de bovenkant bevindt zich de mooi geknipte wiet. Zo simpel werkt knippen met Trimbag!

Te mooi om waar te zijn?

Nu denk je misschien, dat klinkt te mooi om waar te zijn maar het werkt echt. Wie de Trimbag eenmaal gebruikt heeft, peinst er niet over om ooit nog avonden lang tot in de late uurtjes zijn toppen te knippen. Met Trimbag gaat niets verloren want het knipafval kun je gemakkelijk verzamelen en gebruiken om wietolie of zelfs een eersteklas hasj mee te maken. En als je dacht dat Trimbag niet mooi knipt, kijk dan zelf maar eens.

Dat ziet er toch netjes geknipt uit, niet dan? Met de Trimbag is deze hoeveelheid in een paar minuten geknipt, met de hand toch zeker een avond flink doorknippen. De Trimbag kan per keer maximaal een kilo tegelijk knippen maar met hetzelfde gemak vul je hem natuurlijk meteen weer. De openingen hebben een handige vorm om de wiet en het knipafval eruit te schudden zonder dat er ook maar één trichoom verloren gaat.

Opgevouwen is de Trimbag niet groter dan een flinke frisbee dus je neemt hem gemakkelijk mee onderweg. Kunnen je vrienden ook profiteren van de supersnelheid waarmee jij voortaan wiet knipt. Hij kost 349 euro en dat is niet duur maar wel heel waardevol als je bedenkt dat een knipper gemiddeld al 20 euro per uur vraagt.

Korting

Trimbag is in Amerika gemaakt van oerdegelijke materialen en bedoeld om een leven lang mee te gaan. Hij is exclusief te bestellen op CLD-Trading.com, die je ook kent van de eersteklas Budmaster LED kweeklampen. Trimbag kost 349 euro maar als je de kortingscode CNNBS bij je bestelling invoert krijg je hem voor 329 euro.

(advertenties)