(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zin om eens een unieke wietsoort te ontdekken die nou eens niet iedereen kweekt, zonder teleurgesteld te worden? Ga dan eens grasduinen tussen de vele Research wietsoorten van Sensi Seeds. Daar vind je een keur aan nieuwe wietsoorten zoals deze met rugnummertje #140: een heerlijke hybride tussen Chocolope en Hindu Kush. 

Onder de naam Research lanceerde Sensi Seeds onlangs een aantal nieuwe kruisingen, waarvan Sensi #140 er één van is. Een smakelijke hybride, en een kruising tussen de twee legendarische wietsoorten Chocolope en Hindu Kush. Een kruising ook die voor enorme opbrengsten kan zorgen, en je euforisch en kalm tegelijk maakt, maar die wel wat langer bloeit dan je misschien gewend bent.

Chocolope x Hindu Kush

Twee bijzondere en geliefde wietsoorten komen samen in Sensi #140: Chocolope en Hindu Kush. Chocolope, om daar maar mee te beginnen, is een multicupwinnaar en een sativa die bekend staat om smaak en opbrengst. Deze soort heeft een Thaise afkomst en een subtiele chocoladesmaak. Stel je eens voor wat dat deed met de befaamde Hindu Kush, welke al jaren een eerste keus is voor veredelaars om mee te kruisen.

Chocolope x Hindu Kush heeft de meest geliefde kenmerken van Chocolope, zoals de grote opbrengsten en het subtiele vleugje cacao. Hindu Kush voegt daar eveneens het vermogen tot een grote oogst aan toe, zodat Sensi #140 gerust een commercieel succesnummer genoemd kan worden.

Veel wiet valt je dus ten deel met deze hybride, met de unieke romige en zoete smaak van chocola, dennen en aardse ondertonen. Daar staat wel een iets langere bloeifase tegenover. Want hoewel Hindu Kush al in een week of acht is uitgebloeid, doet Chocolope daar toch wel tien weken over.

  • Soort: indica/sativa hybride
  • Genotype: Chocolope, Hindu Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Opbrengst: XXL
  • Smaak: chocolade, zoet, aards, dennen
  • Effect: euforie en ontspanning, high
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)