(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Há, eindelijk bespreekt CNNBS weer eens een lekkere witte wietsoort! Als je dat denkt kom je met Kera White Thunder toch een beetje bedrogen uit, want de wietsoort draagt eigenlijk geen ‘white’ genen. Toch hoeft dat geen probleem te zijn want teleurstellen zal deze wietsoort je zeker niet, en aan witte trichomen heeft ze ook geen gebrek!

Aan de naam van een wietsoort kun je vaak al een hoop afleiden. Kera White Thunder is wat dat betreft niet anders, aangezien het A: een wietsoort van Kera Seeds betreft, B: de toppen gezegend zijn met een witte laag trichomen, en C: ze inslaat als donderslag bij heldere hemel als je haar rookt.

Afghani en Skunk

Toch denk je bij het horen van de naam al snel aan een witte wietsoort maar tot die genenpoel behoort Kera White Thunder dus niet. Ze is geen kruising met Braziliaanse sativa’s en is ook niet het nageslacht van een smakelijke White Widow maar een veredelde kruising tussen Afghani en Skunk. Dat gezegd hebbende produceert ze in haar bloeifase dus wél een gulle laag witte trichomen.

En de wietsoort Kera White Thunder heeft nog meer te bieden. Kweekgemak bijvoorbeeld. Haar robuuste Skunk en Afghani genen maken deze wietplanten namelijk uitermate sterk. Beginnende kwekers komen daardoor weg met kleine kweekfoutjes, terwijl gevorderde kwekers gemakkelijk kunnen ‘scoren’ met een grote opbrengst.

Buiten & binnen

Kera White Thunder kan in Nederland in de zomer buiten gekweekt worden, en doet het binnen nóg beter. Wietplanten van deze soort zijn schimmelbestendig en blijven mooi compact, wat ze ideaal maakt voor de binnenteelt. De smaak is als die van een typische indica slash Skunk: sterk, dennen, muskus en kruidig maar ook zoet en fruitig.

Het effect is sterk en staat zoals gezegd hard in (als donderslag bij heldere hemel). Het lichaam ontspant terwijl de geest in een licht euforische staat komt. Patiënten zullen Kera White Thunder waarderen vanwege de uitstekende pijnstillende eigenschappen en het vermogen om stress tegen te gaan.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Afghani, Skunk
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Effect: sterk, hoog in THC, ontspannen, stoned
  • Smaak: dennen, muskus, kruidig, zoet
  • Zadenbedrijf: Kera Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl

 

(advertenties)