(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In zijn laatste update vertelde Elmo hoe die bezig was met een oude Skunkplant uit een Sensi Seeds zaadje uit 1992. Om achter het geslacht te komen liet hij een paar stekken bloeien in een tentje, dat qua oppervlakte nog kleiner was dan een A4’tje. Dat was drie weken geleden, maar hoe staat het er nu voor?

silverboxHallo lieve lezers, jullie hebben alweer een tijdje niets van me gehoord. Het komt omdat de Skunk uit het 24 jaar oude zaad, helaas toch mannelijk bleek te zijn. Er zat dus niets anders op dan de tent te ontruimen en opnieuw te beginnen. Ik heb nog twee van de oude zaden over, dus ik ga later zeker nog een poging wagen maar voorlopig ga ik verder met mijn Amnesia stekken. Daarvan weet ik tenminste zeker dat ze vrouwelijk zijn.

Elmo’s microkweekrecept

– 1 Silverbox (30 x 30 x60 cm)
– 4 Philips Downlighter spaarlampen (4 x 23 Watt)
– 1 badkamer afzuiger
– 4 Amnesia Haze stekken

Het tentje waarin ik ook de Skunk-stekken had staan, gebruik ik nu voor vier Amnesia plantjes. Het is een tentje van slechts 30 bij 30 centimeter en 60 centimeter hoog. Qua oppervlakte dus kleiner dan een A4’tje. Om te bewijzen dat hobbykweken ook op deze manier kan en dus superklein en onschuldig is, laat ik de Amnesen in deze tent ook afbloeien. Ze staan onder 4 x 23 watt Phillips Downlighter spaarlampen, in totaal maar 92 Watt aan licht dus.

Ik heb de stekken al een paar weken in het microtentje staan en op 12-uur gezet om te laten bloeien. Daar zijn ze inmiddels ook mee begonnen dus. Het is een gezellig gezicht, alsof het de kweektent van Barbie herself is. Geniet van de plaatjes van mijn kleine dames en tot de volgende update. Oh en allemaal gezellige feestdagen natuurlijk!

Elmo

(advertenties)