(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dennis Rodman is de bad boy van het Amerikaanse basketbal. Nooit verlegen om een stuntje – zo bangde hij Madonna, ging ie verkleed als vrouw op stap en heeft ie meer piercings en tattoos dan welke andere sporter dan ook. En voor de virtuele cannabismunt PotCoin ging ie deze week naar… Noord-Korea!

Dennis Rodman speelde in de jaren negentig samen met Michael Jordan in het onverslaanbare basketbalteam van Chicago Bulls. Toen al viel Dennis op door zijn steeds wisselende haarkleur, tatoeages en keiharde verdedigende spel in de competitie (wat hem uiteindelijk naast talrijke schorsingen zelfs in de Hall of Fame bracht). Na zijn pensionering ging ie vrolijk door met maf gedrag, met als laatste hoogtepunt dus een tripje naar het altijd gezellige Noord-Korea.

Nou is de bad boy daar een vaste klant sinds ie er in 2013 voor de eerste keer kwam en sindsdien groeide de Amerikaan uit tot een soort van vriend/vertrouweling van de almachtige leider Kim Jong Un.

PotCoin stuurt Rodman naar Noord-Korea

Dennis Rodman won 3 NBA-titels met Chicago Bulls en gaat nu namens cannabismunt PotCoin op bezoek bij de Grote Leider in Noord-Korea…

Afgelopen dinsdag nam gekke Dennis opnieuw het vliegtuig richting de communistische heilstaat en dit keer namens PotCoin. PotCoin zeg je? Jazeker, dat is de BitCoin voor cannabis zeg maar of zoals de virtuele bankiers het zelf zeggen: the community-based cryptocurrency for legalized marijuana. En die internet munteenheid is nodig ook, want vanwege het federale wietverbod in de VS kunnen bedrijven daar meestal geen officiële bankzaken doen .

Hoe dan ook, PotCoin stuurt Dennis Rodman naar Noord-Korea en dat is misschien minder creepy dan we denken. Want de flamboyante oud-basketballer is namelijk ook een goede bekende van… president Donald Trump! Zo was Rodman bijvoorbeeld een cast member in 2 seizoenen van Trumps reality tv-serie ‘Celebrity Apprentice’.

Bad boy als vredesduif

Wat ie nou precies gaat uitvreten in het meest gesloten land op aarde, weten we niet en ook bij PotCoin willen ze er niks over kwijt. Rodman zelf wil wel iets zeggen: ‘Ik zie er erg naar uit om tijd door te brengen met de fantastische mensen in Noord-Korea en natuurlijk het bezoeken van de Supreme Leader Kim Jong Un.’

Hoppa, Rodman als vredesduif! Wat weer bevestigd wordt door zijn agent Darren Prince: ‘Iedereen die Dennis kent weet dat hij probeert zijn relaties in te zetten om de communicatielijnen open te zetten en een boodschap van vrede en begrip te sturen.’

Koers explodeert

En PotCoin profileert zich in Rodmans kielzog dus ook mooi als een alternatieve munt met het hart op de juiste plaats. ‘Ik wil de mensen bij PotCoin bedanken’, vertelt Rodman nog, ‘zij realiseren zich het belang van deze reis en hebben het allemaal mogelijk gemaakt voor mij.’

Oh ja, of het iets met Dennis Rodman van doen heeft blijft gissen, maar de koers van de PotCoin is sinds dit nieuws bekend werd met meer dan 100 procent gestegen!

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)