(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Onlangs ging ie live op internet: het eerste volledig aan cannabis gewijde tv-station op aarde. Toepasselijk 420 TV gedoopt dus. En met gelijk een schitterende 10-delige serie over Nederland in het aanbod, waarin in aflevering 9 onze eigen weed brother  Ruben opdraaft, in zijn hoedanigheid als medicinaal cannabisgebruiker én content manager van CNNBS’s zusje Mediwietsite!

Wietzender op internet

Het kon natuurlijk niet lang meer uitblijven met de voortdenderende cannabisrevolutie: een online tv-zender die zich volledig bezighoudt met cannabis. Welnu sinds eind februari is die er in de vorm van 420 TV. We kondigden hem al eerder aan op CNNBS, maar nu de zender ook daadwerkelijk te streamen valt verdient ie zeker nog een keertje jullie aandacht.

De content is namelijk bijzonder veelzijdig en echt waanzinnig goed gefilmd, in de hoogste beeldkwaliteit! Check het maar zelf eens en ontdek een briljante wiet-animatieserie van de maker van The Simpsons, de docu-serie ‘Medical Marijuana Miracles’ en dus de 10-delige serie ‘In Amsterdam’.

Ruben van Mediwietsite

Gepresenteerd door de vlotgebekte en goedlachse Veronica van Hoogdalem, die zoals gezegd in de negende aflevering een bezoek brengt aan de redactie van CNNBS en Mediwietsite. Ruben van laatstgenoemde site is het onderwerp van gesprek, kijk zelf maar!

[klik op onderstaand fragment en je kan op de 420 TV site direct ernaar kijken, maar kom daarna snel terug]
[Beeld: 420TV]
(advertenties)