(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dode plantenresten in je voedingsbodem zijn een bron van voedsel voor schimmels. Als deze schimmels de overhand krijgen kunnen ze ook levende wortels aantasten. Zaak dus om deze dode plantenresten snel op te ruimen. 

cannazymNet als de cellen in je eigen lichaam, worden ook de cellen in het wortelstelsel van planten constant vernieuwd. Afgestorven plantresten blijven in de bodem en vormen in een natuurlijk proces weer een voedingsbodem voor schimmels. Allemaal leuk en wel die natuurlijke cyclus enzo, maar daar zit je als hobbykweker natuurlijk niet op te wachten.

Allemaal leuk en wel die natuurlijke cyclus enzo, maar je zit als hobbykweker natuurlijk niet op schimmels te wachten

De enzymen in Cannazym breken deze dode plantresten snel af en zetten ze om in mineralen (zouten) en suikers, waardoor het een goede voedingsbodem wordt voor nuttige bacteriën in plaats van vervelende schimmels. Deze bacteriën helpen de plant met het opnemen van voeding en bieden bescherming tegen schimmels. De snelle afbraak van het dode plantmateriaal maakt bovendien plaats voor meer ruimte voor wortels en zuurstof.

Om de groei van gezonde wortels daarnaast ook te stimuleren, bevat Cannazym naast de enzymen, ook nog een aantal vitamines, plantenextracten en een geïsoleerde stof uit woestijnplanten. Deze laatste stof zorgt voor een beter natuurlijk afweersysteem van de plant.

Hoe je Cannazym precies gebruikt, lees je op de site van Canna

(advertenties)