(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie binnen voor eigen gebruik medicinale of recreatieve cannabis wil kweken, zal de daarvoor benodigde spullen in huis moeten halen. Het kan een heel uitzoekwerk zijn om de juiste kweektent met de daarvoor geschikte randapparatuur te vinden, maar daar brengt het kersverse Growtentconfigurator verandering in.

Binnen wiet kweken gaat het makkelijkst in een kweektent of daarvoor bestemde kast. Zulke kweektenten en kasten bieden een kant en klaar onderdak voor planten onder kunstlicht binnen en hebben een hoop voordelen. Ze zijn voorzien van alle benodigde openingen op de juiste plaatsen en reflecteren licht optimaal dankzij efficiënte reflecterende binnenwanden.

Maar misschien is het grootste voordeel aan een kweektent of kast nog wel dat je daarin veilig binnen planten kunt kweken, zonder je huis te hoeven verbouwen. Als het nodig is is een kweekkast of tent bovendien ook snel weer afgebroken en opgeruimd.

Growtentconfigurator

Het is voor de beginnende hobbytuinder echter vaak een lastige zoektocht naar de juiste spullen. Er zijn ook zoveel kweektenten, kweeklampen, afzuigers, koolstoffilters, slangen met verschillende diameters en noem maar op. Een nieuw initiatief genaamd Growtentconfigurator brengt daar verandering in.

Om binnen planten te kweken heb je in principe maar zeven dingen nodig: een kweektent, een kweeklamp, een afzuiger en een filter, potten of een hydrosysteem, een medium om je planten in te laten groeien, plantenvoeding en wat nodige accessoires zoals een schakelklok en dergelijke.

Het kiezen van de juiste spullen maakt het alleen onnodig moeilijk, zo hebben ze bij Growtentconfigurator bedacht. Daarom ontwikkelden ze een gemakkelijk zeven stappenplan die je kunt doorlopen op de vlamnieuwe website Growtentconfigurator.com.

7 stappenplan

De Growtentconfigurator maakt het kiezen van alle benodigde spullen een stuk makkelijker. Door simpelweg het zeven stappenplan te doorlopen, verzeker je jezelf ervan dat je alles in huis haalt wat je nodig hebt, en niets vergeet. En mocht je bijvoorbeeld al een kweeklamp of een afzuiger of kweektent hebben, dan sla je die stap gewoon over, simpel.

Het doorlopen van de configurator is een stuk makkelijker dan het surfen langs zeven verschillende webwinkels en daar zelf de benodigde apparatuur te kiezen. Je begint met het kiezen van een kweektent, en loopt vervolgens de zeven stappen door. Aan het einde van het nog geen 7 minuten durende stappenplan heb je alles wat je maar nodig hebt voor je eerste binnenplanten.

Alleen kwaliteitsmerken, alleen kleinschalig

Nog een voordeel van de Growtentconfigurator, is dat je altijd verzekerd bent van kwaliteitsspullen. Alleen de beste kweektenten, lampen, en afzuigers komen namelijk in aanmerking voor een plek in de configurator. Wat dacht je van oerdegelijke Gorilla of Phantom kweektenten, de nieuwste led kweeklampen van gerenommeerde merken als Budmaster, Spectrum King, Black Dog en meer. Op Growtentconfigurator zul je geen Chinese rommel tegenkomen.

Growtentconfigurator is compleet nieuw in Nederland, en wordt zodoende steeds aangevuld met nieuwe producten. Sterker nog; mocht je een product willen hebben dat nog niet in de configurator opgenomen is, dan kun je de makers van de website tippen. In veel gevallen voegen ze het product dan direct toe, zodat je het mee kunt bestellen en alles in één discrete zending thuisbezorgd krijgt.

Omdat Growtentconfigurator.com zich graag aan de wettelijke geldende regels wil houden, kun je er alleen terecht voor kleinschalige set-ups. Dat houdt in dat je maximaal één lamp, tenten die niet groter zijn dan 150x150cm, kleine afzuiginstallaties en maximaal vijf potten per bestelling via de configurator kunt bestellen.

Betaalgemak, snelle levering

Betalen is nooit leuk, maar kan bij via Growtentconfigurator in ieder geval veilig via IDeal. Maar mocht je liever kiezen voor een betaling via Paypal, Giropay, Mister Cash/Bancontact, MyBank, Sofortbanking of een overschrijving, dan is dat ook mogelijk. Betaal je liever gewoon contant, dan is er nog de mogelijkheid om je bestelling zelf op te halen en cash af te rekenen.

Wanneer je de bestelling niet zelf ophaalt, dan wordt deze zo snel mogelijk geleverd. Growtentconfigurator.com streeft ernaar om iedere bestelling binnen drie dagen te leveren. Een kweektent opzetten was nog nooit zo makkelijk en snel.

[Openingsfoto: aastock, Shutterstock]
(advertenties)