(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het tovenaartje met de uilenbril is volwassen geworden en spuugt niet in een joint. Jawel, acteur Daniel Radcliffe is gespot in coffeeshop Greenhouse. En hoewel het foto-bewijs razendsnel verdween, kunnen wij je toch de foto van Harry Pothead met Greenhouse-crew presenteren!

Daniel Radcliffe, wereldberoemd geworden met zijn vertolking van Harry Potter, doet die achternaam eer aan. Want de inmiddels toch ook al 25-jarige Britse acteur is niet vies van pot , zo bleek vorige week. Hij was in Amsterdam om wat promotie te doen voor zijn nieuwe filmpje ‘What If’. En de roddeltantes van RTL Boulevard wisten dezelfde dag nog te melden dat Daniel coffeeshop Greenhouse bezocht had, zo’n beetje de sterrenstek bij uitstek voor beroemde buitenlanders die eens uit hun dak willen gaan met wiet.

De komst van Radcliffe is bevestigd door de eigenaar, maar een foto als bewijs verdween als de bekende natte sneeuw voor de zon. Daarop zou Harry Potter te zien zijn geweest met twee medewerkers van de coffeeshop. Wellicht dat de pr-mensen van de acteur het toch niet zo’n goeie reclame vonden en de prent hebben verwijderd. Maar hé, this is the internet age , dus hier is de foto van Daniel in Greenhouse:

10611187_1513590088887137_727132145_a

 

(advertenties)