(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hé jij daar! Heb je al een bamboe bong? Heb je überhaupt al een bong? Als het niet zo is dan is er geen man overboord, maar is het wel zaak dat je er snel een scoort. Een bong is namelijk een onmisbare tool in het assortiment van iedere zichzelf respecterende wietroker. Je wordt er knetterstoned van!

Amerikaanse wietliefhebbers mogen al jaren graag een bong roken maar ook in de lage landen neemt het gebruik ervan toe. Logisch want een bong is ontzettend handig en doet zijn werk uitermate goed. Je hoeft geen vloeitjes te hebben of een joint te draaien om met een bong knetterstoned te worden. Gewoon wat wiet erin, diep inhaleren en het is feest.

Higher met een bong

Wanneer je wiet door een bong rookt, wordt je daar over het algemeen knetterstoned van en snel ook. Een bong hoef je niet te draaien maar kun je in een paar seconden vullen met wiet en roken. Dat je er zo ontzettend stoned van wordt, komt door de manier waarop je een bong rookt. Eerst zuig je het reservoir vol met heerlijke watergekoelde rook, en dan ram je al die stonede heerlijkheid in één keer zo… je longen in! Twee van zulke halen en je zit gebeiteld (op je bankstel welteverstaan).

Bamboe bong

Het maakt niet echt uit of je liever een moderne bong hebt van glas, of dat je een traditionele bong mooier vindt. Op waterpijp-bong.nl vind je namelijk een zeer uitgebreide selectie aan bongs, gemaakt van alle mogelijke materialen. Van glas tot metaal, keramiek en acryl maar het mooist zijn misschien nog wel de traditionele bamboe bongs.

In het assortiment van waterpijp-bong.nl vind je een bijzondere selectie bongs van bamboe. De meeste bestaan op de bowl na, volledig uit bamboe maar de mooiste bamboe bong is wat ons betreft nog de Kokosnoot Bamboe Bong. Deze heeft een waterreservoir dat bestaat uit een kokosnoot en staat op een handige houten voet zodat hij netjes rechtop blijft staan na het roken.

Mocht je toch liever een moderne metalen of glazen bong, of ben je op zoek naar een professionele dab-rig, neem dan eens een kijkje op waterpijp-bong.nl. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een pijp of bong van en je kunt ze er allemaal vinden. Van de glazen bongs van Grace Glass tot One Hitters, puurpijpjes en verdampers voor ieder budget.

[Openingsfoto: gracethang2, Shutterstock]
(advertentie)