(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Voor iedereen die zijn grinder niet alleen gebruikt om wiet mee te vermalen maar ook om het in te bewaren, is de GriderVac een heerlijke uitvinding. Deze wietmolen is namelijk een kruising tussen een grinder en een luchtdichte vacuüm container. Daarin blijft je wiet dus dagenlang kakelvers!

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen kleine rituelen en voorkeuren maar als je een beetje zoals ons bent, maal je weleens wat meer wiet dan je voor één joint nodig hebt. Dan is het fijn om te weten dat je het gewoon in je grinder kunt laten zitten zonder dat het zijn geur en smaak verliest.

GrinderVac is een degelijke grinder, gemaakt van kunststof van militaire kwaliteit maar daarin is hij niet uniek. De mogelijkheid om er tot 10 gram wiet luchtdicht in te bewaren is dat echter wel. De GrinderVac bevat namelijk een speciaal ventiel en opbergvak dat ervoor zorgt dat de inhoud ervan, automatisch vacuüm wordt afgesloten wanneer je de twee delen van de grinder in elkaar sluit.

Aan de onderkant van het onderste deel van de GrinderVac bevind zich een ventiel en een knop om het vacuüm weer op te heffen wanneer je de grinder opent. Telkens wanneer je de grinder sluit, wordt je wiet automatisch vacuüm en geurloos afgesloten. Hij wordt geleverd met een handig klein pookje om alle plakkerige wietrestjes eruit te krijgen.

GrinderVac is met inhoud van 0,07 liter goed voor ongeveer 10 gram droge wiet. De hoogte van 2,5 centimeter en een diameter van 7,5 centimeter maakt GrinderVac niet veel groter dan andere grinders. Hij kost 12,50 en is te bestellen op Dutch-Smart.nl.

(advertenties)