(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een couch-lock was nooit zo leuk als met deze relaxte ‘Snug Nug’ kussens die eruit zien als.. jawel, levensechte wiettoppen! De zijdezachte kussens zijn het product van een Amerikaans bedrijf dat in woonaccessoires doet maar wees gerust, ze verschepen de kussens over de hele wereld.

Dank decor for the true connaisseur. Dat is de slogan van de Snug Nug kussens die niet alleen een cannabisprint maar ook de vorm van echte wiettoppen hebben. Ze zijn ontsproten uit de hersens van een cannabisminnend koppel uit Philadelphia, USA. De kussens zijn een ware hit onder blowers, want zeg nou zelf: wie zou deze vette kussens niet willen hebben?

De Snug Nugs hebben niet zomaar een willekeurige wiettop-vorm en print maar komen helemaal overeen met de wietsoorten Black Dahlia, Blueberry Afgoo en OG Kush. Voorheen leverde het bedrijf ook White Widow en Black Cherry Soda kussens maar daar zijn ze mee gestopt omdat de vorm van die toppen niet geschikt waren voor een kussen. Het moet per slot van rekening ook nog lekker zitten, nietwaar?

De bedoeling is dat er in de toekomst nog veel meer strains bijkomen en dat is ook voor jou goed nieuws. De Snug Nugs worden namelijk over de hele wereld verzonden dus ook jij kunt ze bestellen. Ze kosten 45 dollar (36.27 euro) en voor iedere Snug Nug die je bestelt gaat er 1 euro naar een goed doel. De Snug Nug kussens worden geleverd in – hoe kan het ook anders – gigantische wietzakjes, bestellen kan op snugnugdecor.com.

(advertenties)