(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Er zijn vele manieren om wiet te vermalen en er zijn ook veel verschillende grinders. Maar er is er geen een zoals deze. De grinder der grinders is de Dreamer. Hij kan zo’n beetje alles met wiet behalve het oproken. Dreamer maalt, mengt en bewaart je wiet en dat is nog niet eens alles. 

De Dreamer is een unieke grinder die veel meer doet dan alleen wiet vermalen. Hij bestaat niet zoals de meeste grinders uit 2 of 3, maar wel uit 9 verschillende onderdelen en heeft een superhandige schenktuit zodat je hem nooit meer eerst op tafel hoeft te legen maar je wiet direct in je vloeitje of bong kunt schenken. Ook handig voor blowers die graag verschillende wietsoorten roken; de Dreamer heeft verschillende opbergruimtes voor verschillende wietsoorten en mengt alles grondig voor je door elkaar als je dat wil.

dreamer

De Dreamer is ontzettend gemakkelijk in het gebruik. Een systeem van magneten zorgt ervoor dat de 9 onderdelen van de maalmachiene goed in elkaar blijven zitten tijdens het draaien, maar tegelijkertijd gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden om schoon te maken. De Dreamer heeft 6 opbergvakken en is dus niet alleen grinder, maar ook een geweldige plek om je wiet in te bewaren. Het geheel is supersterk en bestand tegen de meest taaie wiet die je kunt vinden.

Blowers die wiet met tabak combineren hebben aan de Dreamer helemaal een goede, want hij mengt wiet en tabak of andere wietsoortjes probleemloos door elkaar. Daarna kun je het mengsel gemakkelijk in één keer door de schenktuit, zo je vloeitje in laten glijden. De Dreamer heeft 6 bewaarplekken en 3 daarvan zijn afsluitbaar. Vul ze van tevoren met wiet en neem ze mee op pad. Wanneer je zin krijgt in een jointje hoef je alleen even te malen en alles valt op zijn plek (je vloeitje dus).

De Dreamer grinder draait soepel en ligt lekker in de hand. Dit maakt het malen van de meest taaie wiet een fluitje van een cent. Het malen van wiet is hierdoor bijvoorbeeld ook gemakkelijk voor patiënten die niet veel kracht in hun handen hebben. Dreamer is oersterk, je morst nooit meer een kruimel wiet, draait supersoepel en is makkelijk schoon te maken.

De Dreamer grinder is verkrijgbaar in de kleuren zilver of goud. Hij kost 49,90 euro en is te koop op dutch-headshop.com

(advertentie)