(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Justin Kander is de voormalige webmaster van PhoenixTears.ca, de officiele website van wietolie godfather Rick Simpson. Zelf is hij ook activist en specialist op het gebied van cannabisolie en kanker. Onlangs completeerde hij een 173 pagina’s tellend ebook over de behandeling van kanker met cannabis, je kunt het gratis lezen.

 

Cannabis en kanker

boekcover

Cannabis als medicijn tegen kanker, door Justin Kander. Klik op de afbeelding om het ebook te downloaden

Zo’n drie regels tellend intro is eigenlijk veel te kort om iemand als Justin Kander te introduceren. Kander is namelijk al jaren cannabisactivist, hij werkte samen met een studentenorganisatie genaamd Students for Sensible Drug Policy voor een beter drugsbeleid en publiceerde eerder al een dik rapport (inmiddels 227 pagina’s) over de cannabis extracten (wietolie) beweging. Dat rapport is overigens ook gratis te lezen op CannabisExtractReport.com.

In 2013 deelde Kander zijn bevindingen op de International Drug Policy Reform Conference in Denver en in 2014 sprak hij over cannabis en kanker op het Inaugural Australian Medicinal Cannabis Symposium. Verder publiceerde hij een boek getiteld Enhancing Your Endocannabinoid System (verbeter je endocannabinoïde systeem) dat je voor slechts 10 cent kunt downloaden van EnhancingYourECS.com.

Cannabis als medicijn tegen kanker

Kanders laatste boek werd een week geleden afgerond en is getiteld Cannabis for the treatment of cancer (Cannabis als medicijn tegen kanker). In dat boek vertelt hij over de behandeling van kankervormen met plantaardige cannabinoïden. Het boek is verdeeld in drie delen; het eerste deel gaat over de beschermende rol van het endocannabinoïdesysteem tegen meer dan 16 verschillende kankervormen, het tweede deel vertelt wat de anti-kanker eigenschappen van plantaardige cannabinoïden zijn en het laatste stuk bestaat uit de resultaten van kankerpatiënten.

Ebook downloaden

Cannabis for the treatment of cancer is gratis te lezen, en biedt een schat aan informatie voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Download het hier: Cannabis for the treatment of cancer.

RollingStoned bracht ook nog een zeer lezenswaardig artikel waarin Justin Kander een aantal veel gestelde vragen over cannabis en kanker beantwoordt, check dat HIER!

(advertentie)