(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het lijkt wel een thema-uitzending over geld vandaag op RollingStoned.nl. Neem ook de filmpremière van ‘The Wolf of Wall Street’. Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte. Of hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘King of the World’ kon zijn. Met de acteur van dit moment, Leonardo DiCaprio, in een schitterende hoofdrol.

Oscar-winnaar Martin Scorsese verfilmde met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol de bizarre bestseller van voormalig multimiljonair Jordan Belfort. Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘king of the world’ kon zijn. In ’87 geïntroduceerd in de wereld van het snelle geld door de gehaaide beurshandelaar Mark Hanna (Matthew McConaughey), start Belfort op zijn 26e zijn eigen firma Stratton Oakmont. Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar per week. Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke.

the_wolf_of_wall_street_47042665_ps_1_s-lowEn dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie  inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali. De meest notoire geldwolf van de jaren ‘90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten… Een briljante satire op de (misdadige) wereld van het grote geld! Vanaf donderdag 9 januari in première!

Acteurs: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill Matthew, McConaughey, Margot Robbie, Spike Jonze, Jon Favreau, Joanna Lumley, Kyle Chandler

Trailertje kijken? Hier:

(advertenties)