(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We nemen natuurlijk weer een kijkje bij Claude Pouche op zolder. De drie Serious wietsoorten bloeien nu hard in de richting van hun einde en de eerste herfstkleuren zijn prachtig om te zien! Claude heeft extra veel mooie foto’s en een video gemaakt, dus geniet van de zevende bloeiweek van Seriosa, Warlock en Serious Kush. 

Hey hallo, hier zijn we weer met een verhaal over de drie serieuze wietsoorten Seriosa, Warlock en Serious Kush hier op zolder 😁 Ik rook vandaag een joint met de Frisian Duck van vorige zomer en op de achtergrond klinkt wat herrie van Paul Elstak om wakker te worden, want zoals ik vorige week uitlegde ben ik aan het afkicken van cafeïne. Het is toch net even anders wakker worden met een sapje (en een joint) dan met een bak koffie 🙈🤣

Warlock

Herfst op zolder

Het is vandaag zondag en de laatste dag van week zeven van de zichtbare bloei. Morgen begint week acht, en dat is alweer de voorlaatste week, dus het zal misschien een iets korter verslag worden. Er valt eigenlijk niet veel op de planten aan te merken deze week. Ze bloeien mooi verder richting de oogst 😊

Daarnaast is het in mijn dagelijkse leven wat drukker geworden, nu de lente weer in zicht komt 🙈 Daardoor heb ik dus ook iets minder tijd voor de dametjes 😓 Maar ondanks de drukte probeer ik er toch dagelijks een half uurtje tot een uurtje in te steken 😊 Indien dat tenminste mogelijk is en mits de lamp nog aan staat als ik ’s avonds laat thuis kom 🙈

De Seriosa dames die staan er echt heel mooi bij! De herfstkleuren komen bij de meeste planten al tevoorschijn. Daardoor worden het nu hele mooie donkere bladeren, en dat vind ik echt mooi om te zien in mijn binnentuintje 😊

Seriosa

Seriosa

Seriosa

Seriosa

Citrusgeur

Wat me deze week, of eigenlijk vorige week ook al een beetje opviel is de geur. Als ik mijn tent open doe komt mijn neus namelijk een bekende geur tegemoet. Het is niet de geur van de Warlock waarop ik doel want het is meer een citrusgeur. Het doet me een beetje denken aan de G13 Tangerine van Amsterdam Genetics, en ik vermoed dat het de Clementine is, die bij sommige dames wat naar boven komt.

Ik vond het eigenlijk een iets aangenamere geur dan de Tangerine G13. Persoonlijk ben ik namelijk niet zo voor mandarijnen, dus het is zeker niet zo dat de G13 een slechte geur had maar het is niet echt mijn meug 😉 Dus in mijn volgende stash zal er zeker weer een citrus-achtige strain bij zijn 😁 Ik ben heel benieuwd.

Dan de Warlock dames in de tent. Die naderen hier ook hun einde, wat duidelijk merkbaar is 😁 Mooie dikke toppen en ze beginnen al wat bruine haren te vertonen dus die gaan ook richting de oogst 😜 De Serious Kush planten zijn nog steeds het kleinst maar de hoofdtoppen zijn zeker niet minder dan die van de grotere dames in de tenten 😁

Warlock

Warlock

Warlock

Serious Kush

Serious Kush

Serious Kush

Easy koekies

En dan tot slot nog de Bulldog Cookies van Bulldog Seeds. Die zijn een droom voor elke beginnende kweker. Ze vragen het minimum aan werk en groeien allemaal mooi gelijkmatig. Het zijn ook redelijk kleine bosjes dus eigenlijk perfect voor buiten ook denk ik. Verder reageren ze goed op de nieuwe Organic voedingslijn van Mills 😁 Ik denk misschien dat ik die Organic voeding ook verder ga gebruiken voor buiten 😊

Zó, dit was het dan. Een iets korter verslag dan je gewend bent maar we hebben natuurlijk ook nog de plaatjes, én het filmpje hieronder, van de zevende week van de zichtbare bloei 😁

Groene groet, Claude Pouche 🙏

(advertentie)