(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je zou je shoppie maar inlopen en daar een stomend sexfeest aantreffen. Voor sommigen een natte droom, die in Colorado elke tweede zaterdag van de maand werkelijkheid wordt. Een lokale cannabis club/vape lounge sluit een keer per maand haar deuren voor het reguliere publiek om er een stomende 420-friendly play party te houden. Sexfeestjes in een cannabis club, blijkbaar kan het dus nóg gekker!

Cannabis sex club

Je kunt er terecht om onder het genot van een dikke toeter gelijkgestemden te ontmoeten. Het klinkt in eerste instantie nog als je plaatselijke coffeeshop, maar deze uitspraak krijgt al snel een dubbele betekenis bij de Speakeasy Vape Lounge en Cannabis Club in Colorado Springs. Een consumentenclub waar cannabis gebruikt mag worden, maar niet wordt verkocht.

Op elke tweede zaterdag van de maand sluit de tent namelijk haar deuren voor het reguliere publiek ‘zodat we de ruimte voor onszelf hebben voor een 420-friendly play party‘, schrijft de club online. Wie nog steeds niet heeft opgemaakt waarover wij het hier hebben: sexfeestjes in een cannabis club. Juist ja. Dat geeft toch een ander beeld bij de termen draaien, likken en zuigen – of niet?

‘Behoefte’

Volgens de eigenaar van de dampclub, Jaymen Johnson en organisator Sarie Randezzo is er behoefte naar dergelijke evenementen. ‘Mensen komen en ze weten waar ze voor komen‘, zegt Randezzo tegen een plaatselijke nieuwszender in nogal ongelukkig – of juist zorgvuldig – gekozen bewoording.

via GIPHY

Hoe ongebruikelijk het evenement ook lijkt, er zijn geen wettelijke bepalingen die het gebeuren in de weg staan. ‘Er zijn geen vergunningen voor nodig’, zegt Johnson. ‘De gemeente en de staat eisen dat het een privé-evenement is dat zich voltrekt in een privé-omgeving, en dat zijn wij.’

Gemengde gevoelens

Niet alle smokers uit Colorado Springs lopen warm op de gedachte van een 420-sexparty bij de plaatselijke vape-lounge. Sommigen vinden het zelfs schaamteloos gezien de kritische blik waarmee cannabis-bedrijven worden beoordeeld. Immers worden zij nog altijd niet volledig geaccepteerd in elke gemeenschap en vaak kunnen zij niet eens een rekening openen bij de bank door het vakgebied waarin zij opereren.

Of het verstandig is het beeld van wietbedrijven verder te bezoedelen met dergelijke extravagante feesten, Daniel Goodman vindt van niet. Hij is de eigenaar van de Dab Lounge, die in November werd gesloten omdat ze niet voldeden aan de nodige vergunningen. ‘Ik kan niet geloven dat de gemeente alle andere clubs dichtgooit en deze gast z’n gang laat gaan’, zegt hij. ‘Die mensen hebben geen idee waar de bong waaraan ze lurken de nacht ervoor allemaal is geweest!’

[Openingsfoto: shutterstock/Canna Obscura]
(advertenties)