(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tabaksvervangers. Als je ze ooit hebt geprobeerd dan weet je dat de meesten niet veel beter smaken dan tabak zelf, en het haast onmogelijk is om er een fatsoenlijke joint mee te draaien. De nieuwe tabaksvervanger Muza is echter helemaal anders! Muza is zeer fijn gesneden, heeft een optimaal vochtgehalte van 12%, én is verrijkt met natuurlijke fruitextracten en natuurlijke terpenen. 

Als je gewend bent om je joints met tabak te draaien, dan is het erg lastig om daar een goede vervanger voor te vinden. Natuurlijk is verdampen een goed en gezonder alternatief maar laten we eerlijk zijn; een verdamper geeft toch een heel ander effect en smaak. De meeste mensen zullen jou als ex-roker daarop waarschijnlijk vertellen dat verdampen eigenlijk veel lekkerder smaakt, en je een helderder high geeft maar ondertussen mis je nog steeds het gevoel van een ouderwetse joint.

Muza, tabaksvervanger met smaak

Dus ja, wat is dan wel een goed alternatief voor de tabaksjoint? Wellicht Muza, want dat is een tabaksvervanger die speciaal voor cannabisrokers is ontwikkeld. Ten eerste hebben ze de structuur verbeterd ten opzichte van andere tabaksvervangers, die vaak als hooi zijn met takken die constant door je vloeitje prikken. Muza is daarom zorgvuldig fijngesneden, en heeft een optimaal vochtgehalte, zodat je er de mooiste joints mee kunt draaien. Dat niet alleen maar de fijnere structuur en het vochtgehalte zorgt er ook voor dat een joint met Muza gewoon prima en gelijkmatig brandt.

Net als andere tabaksvervangers is Muza natuurlijk en vrij van nicotine en tabaksbladeren. Maar wat zit er dan wel in? De basis bestaat uit marshmallow bladeren  (Althaea Officinalis) die verrijkt zijn met verschillende natuurlijke kruiden, natuurlijke fruitextracten en natuurlijke terpenen. De toevoeging van deze terpenen versterkt het welbekende entourage-effect, en geven je zelfs de mogelijkheid om het effect van je wiet enigszins te sturen.

Neutral, Sativa en Indica blend

Er zijn namelijk drie verschillende smaken: Neutral, Indica en Sativa. Kies Neutral om de smaak van de cannabis het beste te kunnen proeven. Deze smaak geeft je joint een subtiele zoetheid, en doet wellicht een beetje denken aan Virginia-tabak maar is veel minder overheersend zodat de smaak van je wiet het beste naar voren komt.
De Indica Blend bevat terpenen die ook van nature in indica-wietsoorten te vinden zijn. Het heeft een lekkere bloemige smaak die doet denken aan klassieke indica’s zoals Hindu Kush of Northern Lights.
Muza Sativa smaakt zoals je zou verwachten wat meer naar sativa wiet. Het heeft citrus en aroma’s van vers gezaagd hout, die goed samengaan en het effect versterken van een goede sativa en Haze-soorten.

Kortom, als je op zoek bent naar een tabaksvervanger die nou eens wel lekker draait, brandt en smaakt, dan is Muza een aanrader. Rijk aan terpenen maar vrij van nicotine en tabak. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en daar wordt bij de productie dan ook streng op toegezien.

Een pakje Muza tabaksvervanger kost €9,50 en is onder meer te bestellen op Azarius.nl in de smaken Neutral, Indica en Sativa.

(advertenties)