(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoe zou het inmiddels met de planten van onze kleinste kweker, Dokter Groen, gaan? Een vraag die ons al de hele week bezighoudt, nu de problemen met de beestjes verholpen zijn. Zit er al THC op de sativa’s? En hoe gaan de indica’s, ze zullen zo langzamerhand wel bijna klaar zijn…

Nadat ik ze een week lang bestreden heb, lijkt het probleem met de sap zuigende beestjes (trips) sinds vorige week de wereld uit. Ik kan geen beestjes meer ontdekken maar toch lijken mijn planten nog wat last te hebben van bladproblemen. Voor de twee indica’s (Purple OG en Purple LA) maakt dat niet veel meer uit want die zijn min of meer klaar met de bloei. Ze hebben een aantal zeer lekker ruikende topjes, al zijn ze niet erg groot geworden. Ik laat ze nog even staan en zal ze in de loop van deze week oogsten.

indicatopjes

POG2

Heerlijk ruikende indica topjes, klein maar wel fijn…

De meeste wiet zal deze keer van de twee sativa’s (Silver Star Haze) af moeten komen, maar dan moeten de beestjes wel weg blijven want ik ben niet van plan om ze nog eens met het zeep/spiritusmengsel te bespuiten. Gelukkig hebben ze wel mooie en lang gerekte toppen en zwellen ze langzaam maar zeker verder aan.

SSH

De Silver Star Haze laat nog even op zich wachten, maar dat wordt wel wat!

De moeder van deze stekplanten stond bij een vriend van me en is deze week toevallig geoogst. Zij stond ook onder LED en heeft hele mooie dikke toppen afgeleverd. De ontwikkeling daarvan verliep ongeveer hetzelfde als die van deze planten, en als de rest van de bloei ook hetzelfde gaat zal ik daar een paar zeer lekkere toppen vanaf halen. Binnenkort volgt ook een kweekverslag van deze moederplant, maar hieronder vind je alvast een foto van een paar geoogste toppen, om je een idee te geven.

toppen_SilverStarHaze

Volgende week ga ik dus verder met slechts twee planten. Ik zal ze dan ook wat beter in de kast kunnen positioneren zodat de toppen nog meer licht kunnen opvangen. Tot dan!

Dr. Groen

(advertenties)