(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De beste uitvindingen blinken meestal uit in hun eenvoud en effectiviteit! En als er een branche is die vol zit met creatieve Willie Wortels die het leven van blowers gemakkelijker maken dan is het wel de cannabisbranche. Wat dacht je namelijk van een sleutelhanger-pijp en perfecte-joint roller in één?

De originele Rollmate was al de ideale blowers-metgezel en is dat nu helemaal! Want de handige conische jointroller is uitgebreid en uitgehold en voorzien van een stalen pijpkop, zodat hij ook als pijp kan functioneren. En dankzij de handige sleutelhanger-ring heb je hem ook nog eens altijd bij je, waardoor je nooit mis grijpt.

De Rollmate is eigenlijk ’s werelds simpelste jointroller waarmee zelfs de meest onhandige personen een perfecte joint kunnen draaien. Dat is namelijk slechts een kwestie van een vloeitje eromheen rollen, tipje erin stoppen en vullen. Makkelijker kan niet, beter toch wel.

De nieuwe versie van de Rollmate heet de Rollmate pipe. Het is namelijk ook meteen een pijp voor wanneer je alleen bent, of even geen zin hebt in een hele joint. De kop van de pijp schroef je er gemakkelijk af wanneer je een jointje wil rollen of vul je gemakkelijk met wat wiet voor een lekker hitje tussendoor.

rollmatepipe

De Rollmate pipe is gemakkelijk online te bestellen bij Avalon Magic Plants en kost 9,95 euro.

 

(advertenties)