(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie er graag 100 procent zeker van is dat wiet geen bestrijdingsmiddelen bevat en er ook liever niet teveel geld voor betaalt, heeft eigenlijk maar 1 keus en dat is zelf kweken. En als je zeker wil zijn van een geslaagde oogst en een rustig gevoel, dan kies je voor een veilige kant en klare kweekkast zoals de betrouwbare 600 Wing.

De 600 Wing kweekkast is de best verkochte kweekkast voor hobbyisten en patiënten die veilig hun eigen cannabis willen kweken. De oppervlakte van 1,3 vierkante meter, de 600 Watt lamp met het breed stralende Wing armatuur, de brandveiligheid en uiteraard de uitstekende prijs, zorgen daarvoor. Het kweken voor eigen gebruik is daarmee veilig en binnen 20 minuten geregeld.

AAW-in-G-kit-600-wing

De 600 Watt lamp is net zoals alle andere apparatuur in de kast voor gemonteerd en voorzien van een veilig relais. Je hoeft je als beginnende kweker dus geen zorgen te maken over het aansluiten van de elektronica. De kast zelf bestaat uit stevige aluminium profielen en trespa plaatmateriaal en is in 20 minuten op te bouwen.

Lucilux-en-timer-400-600-wing-600x399

Aan de buitenkant ziet de kweekkast eruit als een gewone moderne designkast en is dus lekker discreet. Je kunt hem in tegenstelling tot de kweektenten die overal te koop zijn gewoon in een slaap- of je woonkamer zetten zonder dat iemand weet dat hij een geweldig groeiend binnentuintje herbergt. De 600 Wing is compleet en voorzien van alle benodigde apparatuur:

  • Afmetingen (h x b x d): 191 x 154 x 78 cm
  • Lamp: 1 x 600 Watt Sunmaster Dual Spectrum met adjust-A-wings reflector en heat spreader
  • Transformator: Lucilux 600 Watt electronische ballast met dimfunctie (250,400, 600 of 660 Watt)
  • Schakelkast: G-tools schakelkast met klok en relais
  • Ventilator: G-tools 125 – 230-360M3 per uur schakelbaar, inclusief geluidsdemper
  • Filter: Prima Klima K2601 360m3
  • Zwenkwielen

 

Kweken.com is een nieuwe website die zich specialiseert in veilige en goede kweekmaterialen zoals de G-Tools kweekkasten en energiezuinige Kind LED kweeklampen. De 600 Wing is een van de vele modellen die de site aanbiedt en kost 1249 euro. De kasten worden twee keer per week in een discrete verpakking verzonden, dus vandaag besteld is zeker volgende week in huis, zo niet eerder.

(advertenties)