(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Spliff’s Sweet ’n Sour is een exotisch smakende sativa die je wellicht kent van de kweekverslagen van Master Kroblo, de foto van de Sweet ’n Sour top zo groot als een ananas staat voor altijd in ons geheugen gegrift. Met de Outdoor versie maakt Spliff het mogelijk deze zoete sativa ook onder de zon te kweken.

Deze wietsoort is echt voor buitenkwekende cannabisconnaisseurs, ze onderscheid zichzelf dan ook vooral op het gebied van de smaak. Wanneer je haar goed af weet te bloeien, en dat zou buiten rond het einde van september gebeurd moeten zijn, heb je een tropische zoetzure wiet in handen. En maak je om de opbrengst ook maar geen zorgen, de productie van deze sativa dominante wietsoort is uitstekend.

Sweet ’n Sour Outdoor is voor ongeveer 80% sativa, de hybride is het product van Mexican Haze, Princess, Shiva Skunk en de tropische Hawaiian Sativa. Die zoetzure citrussmaak heeft ze dus niet van een vreemde (Mexican Haze, Hawaiian Sativa) en het vermogen om flinke opbrengsten af te leveren trouwens ook niet (Shiva Skunk). In Nederland is de soort aan het einde van september oogstbaar maar wanneer je haar echt overrijp wil hebben zou je kunnen overwegen om haar aan het begin van juli ’s avonds te verduisteren.

SweetnSour

De smaak van deze Bud Babe is dus zoet en exotisch, en na een heerlijk jointje waan je je spontaan op een tropisch eiland. De high is namelijk lekker psychoactief en is ontspannend voor je lichaam terwijl je heerlijk wegdroomt na een goede sessie met deze dame. Het THC percentage is hoog waardoor deze soort goed geschikt is voor pijnbestrijding en tegen slapeloosheid.

  • Soort: sativa dominante (80%) hybride
  • Ouders: Mexican Haze, Princess, Shiva Skunk, Hawaiian Sativa
  • Geschikt voor: buiten
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Hoogte: hoge plant, sativa structuur, 2 tot 2,50 meter
  • Oogst: eind september
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)