(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Liefhebbers van echte onvervalste old school outdoor genetica kunnen kun lol op met deze bud babe van de zadenmakers van Dutch Passion. De originele paarse Purple #1 is een wereldberoemde buitenwietsoort uit de jaren ’80 die vandaag de dag nog steeds een enorme schare fans heeft. Logisch want de plant groeit geweldig in ons klimaat, heeft een prachtige kleur en maakt nog steeds een stevig rokertje.

Purple #1 is natuurlijk extra bekend geworden vanwege haar typische donkerpaarse kleur, maar dat is echt niet alles wat deze soort voor buitenkwekers te bieden heeft. Ze is namelijk bij uitstek geschikt voor het Noord-Europese klimaat want ze is hier goed af te bloeien en heeft een goede natuurlijke afweer tegen onze natte herfstdagen. Oh, en het effect liegt er ook niet om, van Purple #1 kun je ouderwets knetterstoned worden!

Purple#1-2

Purple #1 heeft een heerlijke paarse kleur

Dutch Passion heeft deze Purple #1 al jaren op haar menukaart staan. Ze werd ooit ontwikkeld met behulp van een unieke paarse Afghaan die over de jaren aan het Nederlandse klimaat gewend is geraakt. Tegenwoordig is Purple #1 daarom een oersterk buitenras die in de volle grond met gemak 200+ gram kan opleveren. Volgens Dutch Passion is 250 tot 350 gram per plant zelfs geen uitzondering. Met 50% sativa- en 50% indicagenen heeft Purple #1 een mooi uitgebalanceerde genenpoel.

Planten van deze soort hebben met hun slanke bladvingers en hun hoogte van anderhalf tot tweeënhalve meter een voorkomen dat sterk aan een pure sativa doet denken. De bladeren kleuren al vroeg in het jaar paars en de toppen krijgen een diepe donkerpaarse kleur. De wiet is erg plakkerig van de trichomen en smaakt fruitig. In het effect komt de balans tussen sativa en indica ook terug, al is de high iets meer stimulerend dan stoned. Resumerend; een vroeg bloeiende buitenwietsoort met donkerpaarse toppen, een meer dan prima opbrengst en een stimulerende frisse high.

  • Soort: hybride wietsoort (50% sativa, 50% indica)
  • Genotype: paarse Afghaan
  • Geslacht: regulier of gefeminiseerd verkrijgbaar
  • Bloeifase: 8 weken
  • Effect: stimulerend high
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)