(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer je in een gemiddelde coffeeshop gat vragen wat mensen nou het liefst roken, dan is het meest gehoorde antwoord ongetwijfeld iets met Haze. Haze soorten hebben namelijk een ongeëvenaarde en duidelijk herkenbare zoete smaak, en zo dus ook deze Dutch Haze.

Dutch Haze is een rasechte Haze soort zoals je van een soort met zo’n naam natuurlijk ook mag verwachten. Wel heeft de genetica qua groei een lichte (10%) indica invloed. Dit uiteraard om de plant geschikt te maken voor de teelt binnenshuis. Om aan de grote vraag naar een pure Haze soort te kunnen voldoen heeft Dutch Passion vele Hollandse en Noord Amerikaanse Haze soorten gekweekt, tot Dutch Haze in 2009 ontdekt werd.

dutch hazeDeze Haze heeft een bloeitijd van 9 tot 11 weken, wat natuurlijk langer is dan die van een snelle indica, maar voor een pure Haze een toch zeer acceptabele bloeifase is. Wanneer Dutch Haze eenmaal is uitgegroeid is ze gemiddeld 80 tot 120 centimeter hoog, uiteraard afhankelijk van de kweekomstandigheden. De variëteit heeft een klassieke up high en biedt je de echte Haze ervaring. De opbrengst van Dutch Haze is absoluut prima, de kwaliteit excelleert echter. Langgerekte toppen die werkelijk glimmen van de vele Haze-trichomen.

Dutch haze is een sterke plant, schimmel en spint kan ze prima overleven, mits je er natuurlijk snel bij bent.

 

Soort: 90% sativa, 10% indica

Ouders: niet bekend

Bloeitijd: 9-11 weken

THC: 12-14%

Geschikt voor: binnen of buiten in een kas

Geslacht: gefeminiseerd

Zadenbedrijf: Dutch-Passion

 

 

(advertenties)