(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Twee van de meest lekkere wietsoorten gecombineerd in één heerlijke hybride. Dat is heel kort door de bocht wat je je bij Bubble Haze moet voorstellen. De soort is sativa dominant en komt voort uit een Super Silver Haze van de cupwinnende breeder Shantibaba, en een suikerzoete Bubblegum.

Haze rokers zijn het er over het algemeen over eens dat de moeder aller hazesoorten Super Silver Haze is. Niet zo gek dus dat deze haze de basis vormt voor Bubble Haze. De Super Silver Haze die gebruikt werd, komt van een plant van Shantibaba, een beroemde breeder die een tijd in Nederland heeft gewoond. De hazesoort zelf won in de jaren negentig drie jaar op rij een High Times Cannabis Cup. De overige genen van Bubble Haze komen van een soort die in Nederland ook al heel wat jaartjes meedraait en gezien wordt als een van de meest zoete wietsoorten ever: Bubblegum.

Door de twee soorten te combineren, is DutchFem gekomen tot een sativa dominante, maar toch snel bloeiende sativa met een heerlijke, naar exotisch fruit smakende wietsoort. Bij de ontwikkeling van Bubble Haze is DutchFem’s breeder niet over één nacht ijs gegaan. De kruising kon pas na een jarenlange selectie en vele generaties wietplanten zijn goedkeuring krijgen. Met bijna 20% THC is Bubble Haze een van de sterkere soorten op de markt, maar door de 60% sativa-invloed geeft ze je toch een lekkere creatieve en upliftende high. Sterk? Dat zeker, maar geen typische couch-lock wiet waarbij je de rest van je avond aan je bankstel gekluisterd zit. Rook haar gerust tijdens een avondje uit, het zal er gegarandeerd leuker op worden.

In de kweekruimte merk je de sativa-invloed ook; deze dame wil graag de hoogte in dus top haar op tijd. Doe je dat, dan nog moet je rekenen op een plant van ongeveer een meter in hoogte. De toppen zijn compact en langgerekt, eerder knuppel-stijl dan golfballen-stijl maar altijd bedekt met een genereuze laag trichomen. Een wietsoort om lekker actief mee te zijn, skaten, skiën, surfen of gewoon een potje voetbal gaat een stuk leuker worden na het roken van een lekker zoete Bubble Haze joint.

  • Soort: sativa dominante (60%) hybride
  • Genotype: Super Silver Haze, Bubblegum
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Hoogte: hoge plant, 90 tot 130 cm
  • Smaak: exotisch zoet, sterk
  • THC: hoog THC percentage, tot 20+%
  • Effect: extreem high, activerend
  • Zadenbedrijf: DutchFem
(advertenties)