(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een Bud Babe met de naam AK-OG Kush, dat kan maar één ding betekenen. Precies, een killer van een kruising tussen AK-47 en OG Kush. Twee wereldberoemde wietsoorten die elkaar prachtig complementeren in een soort met een volle kush-smaak, grote AK-opbrengst en zwaar narcotisch effect.

AK-47 bestaat inmiddels al een kwart eeuw en heeft in die tijd een grote schare fans en cannabis cups verzameld. De hybride heeft er liefst 25 op haar naam staan en is vandaag de dag nog net zo populair als op de dag dat ze door Serious Seeds voor het eerst gelanceerd werd.

Het kweekgemak, de dikke laag hars en de grote opbrengsten van AK-47, hebben moeiteloos hun weg gevonden naar het lijstje met eigenschappen van Amsterdam Genetics AK-OG Kush. Gecombineerd dan wel met de volvette smaak zoals we die kennen van de OG Kush.

AK-47 x OG Kush is een indica dominante hybride. Ze levert zoals het een indica betaamt, harde en compacte toppen op maar heeft daar voor een indica best een redelijk lange bloeiperiode van 9 tot 10 weken voor nodig. Wellicht dat de kruising toch iets minder indica dominant is als de opgegeven 80 procent. Het wachten wordt echter dubbel en dwars beloond met een grote oogst en een heleboel heerlijke trichomen!

De effecten van AK-OG zijn dan ook zwaar en narcotisch en maken de kruising uitermate geschikt voor zelfmedicatie bij slaapproblemen, pijnklachten en een verminderde eetlust. Het hoge THC-percentage maakt ook een hele goede wietolie maar waarschijnlijk ga je dat toch een beetje zonde vinden van de heerlijke toppen die deze wietsoort oplevert.

Smaaksgewijs kun je ook je lol op met AK-OG Kush want ze heeft die echte vette kush-smaak; een indringend harsig aroma dat dikwijls wordt omschreven als kruidig, zoet met tonen van vers gezaagd hout bij het uitblazen.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica)
  • Genotype: AK-47, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Smaak: hars, aards, indringend, vers gezaagd hout
  • Effect: zwaar, soms narcotisch, lichamelijk effect
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)