(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een wietsoort met de naam 9 Pound Hammer, die zal wel als een mokerslag aankomen. En dat doet deze indica van TGA Genetics dan ook met haar 20+ procent THC, maar laten we kijken wat deze potente plant nog meer te bieden heeft.

De 9 Pound Hammer (een hamer van ruim vier kilo dus!) is een plant waaraan drie keipotente genotypen te grondslag liggen, te weten een GooBerry, een Hells OG en de killer Jack The Ripper. Voorouders die er samen voor zorgen dat de 9 Pound Hammer, toppen aanmaakt met een dikke witte laag trichomen en daarmee het immens hoge THC percentage van meer dan 20% kan bereiken.

Het meest voorkomende fenotype van deze soort lijkt erg op de GooBerry en begint al vroeg in de bloeifase met het aanmaken van trichomen. Deze snelle productie gaat zo’n 50 tot 60 dagen door tot je uiteindelijk indrukwekkende compacte toppen overhoudt met een plakkerige laag hars. Aan het einde van de bloeifase krijgt dit GooBerry fenotype haar typerende herfstkleuren. Verwacht een compacte groei in Kush stijl, gecombineerd met een snelle indica-bloeifase.

9 Pound Hammer is een goede opbrenger in binnenkweekruimtes maar doet het vanwege haar korte bloeifase en uitstekende schimmelresistentie ook goed buiten erg lekker. De smaak is een bijzondere fruitige combinatie van meloen, limoen en druiven die tintelt op je tong, een soepele rook met een zoete nasmaak.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: GooBerry, Hells OG, Jack The Ripper
  • Geslacht: regulier
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • THC: 20+ procent
  • Zadenbedrijf: TGA Genetics

 

(advertenties)