(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
bomberry glue auto

Alleen onder strikte voorwaarden mochten we de nieuwe Bomberry Glue Auto vandaag al aan je voorstellen. Een early acces privilege dat eigenlijk namelijk alleen was voorbehouden aan Zamnesia’s grootste fans. In samenwerking met Bomb Seeds, gelimiteerde oplage van 500 én cadeauverpakking met goodies, is dit Bomberry Glue Auto.

Ter bekrachtiging van hun samenwerkingsverband en ter viering van het voorjaar, komen Zamnesia Seeds en Bomb Seeds vandaag met Bomberry Glue Auto. Een kruising tussen Blueberry Automatic van Zamnesia en Bomb Seeds’ Gorilla Bomb, in een gelimiteerde oplage van slechts 500 zaadjes en een mooie geschenkverpakking met naast de Bomberry zaadjes ook verschillende mooie goodies. De feestelijke aankondiging was vandaag eigenlijk alleen voor Zamnesia fans gepland. Voor CNNBS lezers maakten de beide zadenbedrijven echter een uitzondering, mits we het nieuws niet te vroeg op de dag zouden brengen.

Bomberry Glue Auto

Met redelijk wat bombarie wordt de nieuwe autoflower van Zamnesia en Bomb Seeds gelanceerd, dat moge duidelijk zijn. Maar wat heeft de Bomberry Glue Auto te bieden?
Nou, hele mooie genen om meteen maar even met de deur in huis te vallen. De soort is namelijk het product van twee heerlijke en populaire Amerikaanse knallers van wietsoorten: Blueberry Automatic en Gorilla Bomb. Ze heeft een zeer hoog THC-gehalte (zeker voor een autoflower) van 22 tot 25 procent en een zeer fruitige en  zoete smaak met aroma’s van bessen, citrus, chocolade en Diesel (de wietsoort).

Bomberry Glue is heerlijke cannabis, en niet alleen om te roken of te verdampen. In de kweekruimte of buiten in je tuin, is de wietsoort ook een genot. Bomberry Glue Auto planten blijven namelijk lekker discreet van formaat en worden gemiddeld ergens tussen de 60 en de 100 centimeter hoog. Niet te groot dus, maar groeien kan ze wel degelijk! Razendsnel zelfs want al 8 tot 9 weken na het ontkiemen, kun je aan oogsten gaan denken! Hierdoor kan ze ondanks haar bescheiden formaat dus wel verbluffende oogsten opleveren. Op Zamnesia.nl durven ze daar zelfs een getal aan te verbinden: 550 tot 650 gram per vierkante meter bij goede omstandigheden!

Special limited edition

Om de samenwerking tussen Bomb Seeds en Zamnesia te vieren, is Bomberry Glue Auto zogezegd in een gelimiteerde oplage uitgebracht. De zogenoemde premium pox bevat naast de vijf gefeminiseerde zaden ook een echtheidscertificaat met een uniek nummer, een Saverette jointhuls, Clipper aansteker, vloeitjes, tips, drie premium cones en een siliconen rookring van Bomb Seeds. Wees snel want er zijn maar 500 premium boxen beschikbaar!

  • Soort: indica dominante autoflower hybride
  • Genotype: Blueberry Automatic, Gorilla Bomb
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: automatic, 8 tot 9 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: bessen, fruit, zoet, Diesel
  • Effect: potent, ontspannen, euforisch, 22 – 25% THC
  • Zadenbedrijf: Zamnesia, Bomb Seeds
(advertenties)